Jukurit jatkosopimuksiin ruotsalaiskaksikon kanssa − "Otimme isoja askeleita eteenpäin, ja haluan olla mukana seuraavissakin askeleissa"

LIIGA / Uutinen
Lundgren luutii Jukurien takalinjoilla alkavalla kaudellakin.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Jukurit on solminut jatkosopimukset viime kauden runkopuolustajiensa Niclas Lundgrenin ja Linus Nässenin kanssa.

Niclas Lundgren ja Linus Nässen jatkavat Jukurien puolustuksessa yksivuotisilla sopimuksilla. Kaksikko siirtyi mikkeliläisryhmään viime kaudeksi ja aloittaa nyt toisen kautensa kotimaansa ulkopuolella.

− Viime kausi meni todella hyvin, mutta ei päättynyt kuten halusimme. Otimme kuitenkin isoja askeleita eteenpäin sekä joukkueena että organisaationa, ja haluan ehdottomasti olla mukana seuraavissakin askeleissa. Nautin viime kaudella pelaamisesta täällä ja meillä oli todella hauskaa. En nähnyt mitään syytä miksi myös ensi kaudesta ei tulisi yhtä hauska, Lundgren toteaa.

Lundgren kantoi viime kaudella isoa vastuuta Jukurien puolustuksessa. 32-vuotias puolustaja pelasi runkosarjassa 59 ottelua ja teki niissä tehot 3+14=17. Hänen tehotilastolukemansa +15 oli puolustajista joukkueen paras ja koko ryhmän kolmanneksi paras noteeraus. Pudotuspeleissä Lundgren esiintyi seitsemässä ottelussa ilman tehopisteitä.

− Niclas on illasta toiseen varma suorittaja. Hän on meidän joukkueelle myös kokemuksensa kautta arvokas pelaaja, sillä meidän nuoret puolustajamme oppivat häntä seuraamalla, mitä ammattilaiskiekkoilijan elämä on, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Nässen oli puolestaan mikkeliläisryhmän tehokkain puolustaja viime kaudella. Hän pelasi Lundgrenin tavoin yhtä vaille kaikki ottelut runkosarjassa ja kokosi niissä pisteet 3+23=26.  Pistevire säilyi myös pudotuspeleissä, joissa 24-vuotias puolustaja viimeisteli seitsemässä ottelussa maalin ja kolme syöttöpistettä.

− Linus on puolestaan nuori, lahjakas ja monipuolinen puolustaja, joka saapui Mikkeliin viime kaudeksi hakemaan seuraavaa steppiä uralleen, ja onnistui siinä. Meille oli itsestään selvää, että halusimme hänen jatkavan meillä myös tulevalla kaudella, ja Linus tuleekin olemaan myös ensi kaudella isossa roolissa, Hakkarainen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle