Jokipojille kaksi hyökkääjävahvistusta - tehohyökkääjä Larinmaa jatkaa Joensuussa

MESTIS / Uutinen
Larinmaa on pelannut tehokkaasti Jokipojissa.
Kuva © Timo Savela
Jokipojat sai hyökkäykseensä kovan vahvistuksen, kun viime kauden ykköspistemies Joonas Larinmaa teki jatkosopimuksen. Uutena miehenä joensuulaisryhmään liittyy Julius Harttunen.

Joonas Larinmaa teki Jokipoikien kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Sopimukseen sisältyy Liiga-optio syyskuun puoliväliin saakka. Tuleva kausi on Larinmaalle jo kuudes Jokipojissa.

Turkulaislähtöinen Larinmaa on ollut joensuulaisjoukkueen kantavia voimia viime kausina. 26-vuotias hyökkääjä on kahdella edelliskaudella ollut molemmilla joukkueen paras pistemies. Viime kaudella Larinmaa iski 49 ottelussa tehot 20+23.

− Larinmaan jatkaminen oli tottakai minulle iso intressi koko ajan. Kyseessä on ajoittain jopa dominoiva pelaaja Mestikseen ja Joonas on myös kiven kova urheilija. Mielestäni hän ei ole vielä näyttänyt koko pistepotentiaaliaan, joten uskon, että hänestä on saatavissa irti vieläkin enemmän, arvioi Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell.

− Hän halusi katsoa mahdollisuuksiaan kohtuu pitkään, mutta missään vaiheessa ei ole ollut epäselvää, etteikö hän Mestiksessä pelatessaan halua edustaa Jokipoikia. Olen luonnollisesti todella tyytyväinen hänen jatkosopimuksestaan.

Julius Harttunen siirtyy Jokipoikiin Suomi-sarjajoukkue Karhu HT:sta. 23-vuotias hyökkääjä tehtaili porilaisryhmässä 27 ottelussa tehot 11+28. 

Porilaislähtöinen Harttunen pelasi toissa kaudella II divisioonaa KK-V:ssa. Sitä ennen hän kiekkoili neljä kautta Ässien A-nuorissa ja sai esiintyi myös yhdessä liigaottelussa kaudella 2016-2017.

− "Julle" on mielenkiintoinen kaveri kaiken kaikkiaan. Fyysisesti loistavassa kunnossa, hyvä luistelemaan ja taitava. Oli Karhu HT:n Suomen Cup:in peleissä parhaimmistoa Mestis-joukkueita vastaan, Petrell kertoi.

− Aikaisemmin hänen mielenkiintonsa jääkiekkoon vähän lopahti, mutta useiden keskustelujemme jälkeen olen vakuuttunut siitä, että hän laittaa tähän touhuun "all-in" ja haluaa jääkiekosta vielä itselleen ammatin. Hän kuuluu myös siihen muutaman pelaajan joukkoon Jokipojissa, joista moni ei paljoa tiedä, mutta uskon, että tulevan kauden jälkeen tietää

» Lähetä palautetta toimitukselle