Jenni Hiirikoski sai luistimesta kaulaansa SDHL:n finaaleissa − pääsee hoito-operaation jälkeen pikaisesti kotiin

Muut Sarjat / Uutinen
Jenni Hiirikoski koki kovia SDHL:n finaaleissa. Arkistokuva.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Luleå/MSSK:ta edustava Hiirikoski sai vastustajan luistimen kaulaansa SDHL:n toisessa finaaliottelussa. Puolustaja toipuu pahasta tilanteesta hyvin.

Suomalainen naisleijonaikoni Jenni Hiirikoski loukkaantui vakavasti Ruotsin SDHL:n finaaleissa Luleå/MSSK:n ja Brynäsin välisessä toisessa osa-ottelussa. Hiirikoski luisteli päätykamppailuun, kaatui vastustajan hyökkääjän kanssa ja sai luistimesta osuman kaulaansa.

Välittömästi tilanteen jälkeen useat pelaajat tarjosivat pelipaitojaan auttamaan tyrehdyttämään verenvuotoa. Hiirikoski autettiin kaukalosta paareilla. Peli on yhä keskeytettynä.

Luleå/MSSK johti ottelua tilanteen sattuessa kolmannen erän lopulla. Keskeytyksen jälkeen ottelu pääsi jatkumaan ja kellossa olleet reilut kolme minuuttia kuluivat loppuun. Luulajalaisjoukkue siirtyi otteluvoitoissa 2−0-johtoon voitettuaan lopulta 5−3.

Ruotsalaiskanava SVT:llä kerrottiin, että SDHL:n urheilujohtajan mukaan Hiirikosken kaulahaava on pinnallinen, joten suurta vaaraa ei olisi. Hiirikosken seura kertoi Instagramissa, että puolustaja on ollut operaatiossa sairaalassa ja hän pääsee suunnitelman mukaan muutaman tunnin tarkkailun jälkeen kotiin.

Muokattu: 19.3.2023, kello 19.50: Lisätty tieto Hiirikosken tilanteesta kotiutumisen suhteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle