Janne Tavi siirtyy Joensuusta Keski-Eurooppaan – Lauri Heinolle loppukauden pesti

MESTIS, Muut Sarjat / Uutinen
Tavi pelasi edelliset Liiga-pelinsä viime kaudella HPK:ssa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Tavin pätkäpesti Joensuussa jäi lopulta aiottua lyhyemmäksi, vain neljän ottelun mittaiseksi.

Laitahyökkääjä Janne Tavi, 31, siirtyy Mestiksestä ulkomaille. Joensuun Kiekko-Poikiin pätkäpestin toissa viikolla tehnyt Tavi on käyttänyt sopimuksessaan olleen ulkomaanoption. Hänen sopimuksensa JoKP:n kanssa ulottui alun perin joulukuun 19. päivään.

Tavi ehti pelata pestillään JoKP:ssa neljä ottelua, joissa hän teki yhden maalin ja syötti kaksi. Tavin uusi seura ei ole vielä tiedottanut sopimuksesta.

Tavi pelasi vielä keväällä HPK:ssa, mutta sopimusta ei jatkettu. Alkukauden pelaamatta ollut helsinkiläinen siirtyi lokakuun lopussa pelaamaan laukaalaiseen Gladiators Hockey Teamiin, joka pelaa II divisioonassa. Hän kuitenkin siirtyi jo 12. marraskuuta JoKPiin ja Mestikseen.

Liigassa Tavi on pelannut urallaan 577 runkosarjaottelua ja voittanut HPK:ssa Suomen mestaruuden keväällä 2019. Aiemmin urallaan hän on edustanut Liiga-tasolla Pelicansia, SaiPaa, JYPiä, KalPaa sekä Jukureita.

Hyökkääjä Lauri Heino, 23, sen sijaan jatkaa Joensuussa loppukauden sopimuksella. Hän on pelannut alkukauden koeajalla ja tehnyt 15 ottelussa tehot 6+2. Heino siirtyi JoKP:iin Peliitoista, jota hän on edustanut kolme edellistä kautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle