IPK hamstrasi pistelinkoja jokaiselle sektorille − sarjan parhaaksi puolustajaksi valittu Saku Kinnunen palaa karhupaitaan

MESTIS / Uutinen
Kinnunen on kantanut useasti kultakypärää pelipaikastaan huolimatta.
Iisalmen Peli-Karhut solmi kolme pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Vahvistusta sai etenkin tuloksenteko-osasto kahdella pistelingolla, kun Saku Kinnunen ja Atte Karppinen palaavat karhunuttuun.

Iisalmen Peli-Karhut on solminut kolme pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Joukkueeseen palaa Saku Kinnunen ja Atte Karppinen. Heidän lisäkseen joukkueessa jatkaa Roope Hirvonen

Kinnunen palaa lyhyeeltä kiertueltaan takaisin kotiseudulleen. Kuopiolaislähtöinen Kinnunen edusti viime kaudella HockeyAllsvenskanissa Västerviks IK:ta suurimman osan kaudesta, mutta siirtyi Kouvolan KooKoon riveihin ennen siirtorajan umpeutumista.  

− Kinnunen on meille erittäin mieluisa paluumuuttaja ja pelillisesti sarjan ehdotonta eliittiä, kuten viime kausi Iisalmessa osoitti, hehkuttaa IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Karppinen edusti viime kauden alkupuoliskon IPK:ta, mutta siirtyi kesken kauden monikansalliseen ICEHL-sarjaan. Karppinen on takonut vakuuttavaa jälkeä Mestiksessä pelatessaan, sillä 119 pelattua ottelua on tuottanut 106 tehopistettä. 

Kesken viime kauden Savonlinnan Pallokerhosta Iisalmeen siirtynyt Roope Hirvonen jatkaa myös Ylä-Savossa. Espoolaislähtöinen hyökkääjä vakutti IPK:n sisukkaalla joukkuepelaamisellaan ja periksiantamattomuudellaan.

− Pelillisesti Hirvoselta voidaan odottaa tinkimätöntä työtä joukkueen eteen illasta toiseen, mutta myös tulosta. Hän menee ahtaisiin väleihin ja omaa erittäin hyvän laukauksen, jolla pystytään tekemään tulosta, Ylisipola suitsuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle