Bruins-tähti Patrice Bergeron jälleen Selke Trophy -finalistina − Siirtotakarajalla kaupattu Mark Stone on myös finalistien joukossa

NHL / Uutinen
Patrice Bergeron johdatti Bruinsin pudotuspeleihin.
Kuva © Getty Images

Boston Bruinsin keskushyökkääjä Patrice Bergeron, 33, on kolmen Selke Trophy -finalistin joukossa peräti kahdeksatta kertaa peräkkäin. Bergeronin lisäksi finalisteina ovat tällä kaudella St. Louis Bluesin Ryan O'Reilly, 28, ja Vegas Golden Knightsin Mark Stone, 26.

Frank J. Selke Trophy jaetaan NHL:n parhaalle puolustavalle hyökkääjälle. Bergeron on voittanut palkinnon urallaan neljästi. Palkinnon voittajasta äänestää jääkiekkotoimittajien liitto PHWA (Professional Hockey Writers' Association).

Bruins-tähti Bergeron pelasi runkosarjan aikana 65 ottelua tehopistein 32+47=79. Bluesin O'Reilly teki tällä kaudella paluun nuottipaitoihin ja teki 82 ottelussa 28 maalia ja yhteensä 77 tehopistettä.

Stonen kausi alkoi Ottawa Senatorsissa, mutta kanadalainen siirtyi siirtotakarajalla vaihtokaupassa Golden Knightsiin. Senatorsissa hän teki 59 ottelussa 62 tehopistettä ja siirron jälkeen 18 ottelussa syntyivät tehot 5+6.

» Lähetä palautetta toimitukselle