Lapa jäähän: Päävalmentajan kanssa autiosaarella, johto suli yllättäen ja sama biisi soi joka kerta − pelaajat vastaavat 10 kysymykseen

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
KalPan Elli Mäkelä on yksi vuoden viimeisessä Lapa jäähän -podcastjaksossa ääneen pääsevistä pelaajista.
Kuva © Timo Savela

Voit kuunnella jakson myös Jatkoajan Spotifysta tai YouTubesta.

01.15 10 kysymystä, Siru Lehtopelto (Kiekko-Espoo)
08.20 10 kysymystä, Ronja Pätsi (HPK)
13.10 10 kysymystä, Olivia Kylliäinen (HIFK)
17.25 Asiaa Naisleijonista
24.20 10 kysymystä, Elli Mäkelä (KalPa)
30.45 10 kysymystä, Anniina Kaitala (Ilves)
36.30 10 kysymystä, Jasmine Ylitalo (Kärpät)
42.40 Kirjeenvaihtaja Kaila
59.00 Asiaa Tyttöleijonista
1.03.31 10 kysymystä, Venla Varis (Kuortane)
1.08.55 10 kysymystä, Siiri Friederiksen (TPS)
1.14.55 10 kysymystä, Alexandra Mateičková (RoKi)
1.22.35 Loppusanat

Vuoden 2023 viimeisessä Lapa jäähän -podcastjaksossa jokaisesta Naisten Liigan joukkueesta yksi pelaaja vastaa lomatunnelmissa kymmeneen kysymykseen. Jaksossa käydään läpi myös joulukuun maajoukkueturnausten antia Suomen joukkueille. Sveitsissä ammattilaisena pelaava Jenna Kaila saapuu jälleen kertomaan kuulumisiaan.

Jokaiselle yhdeksän naisten liigajoukkueen pelaajalle esitettiin eri kattaus, mutta yhteensä kymmenen kysymystä, joiden luonne vaihteli hieman tavanomaisemmasta jääkiekkotarustosta aivan toisenlaisiin maailmoihin.

− No, voi olla, että kestää aika kauan. Olemme Haapasen kanssa sen verran tulisieluja, että voisi mennä tappeluksi. Emmeköhän me jonkun ratkaisun keksisi, mutta eiköhän siitä pieni taistelu käytäisi, vastaa Kiekko-Espoon Siru Lehtopelto kysymykseen siitä, kuinka kauan häneltä ja päävalmentaja Sami Haapaselta kestäisi päästä pois autiosaarelta.

KalPan Elli Mäkelä puolestaan pääsee muun muassa pohtimaan, että miksi todennäköisimmin hänen joukkueensa 3−0-johto sulaisi kolmannen erän aikana.

− Todennäköisesti joukkue on tyytynyt siihen, että johdamme 3−0 ja sitten tulee lopussa paniikki, että "apua, nehän ottaa kiinni". Siinä tulee sitten todennäköisesti huonoja ratkaisuja iso määrä ja sen jälkeen tulee vastustajalle voittomaali, Mäkelä tuumaa.

Kuortaneen maalivahti Venla Varis kertoo, millainen olisi sen naisten liigaottelun tuomarilinja, jonka oikeudenjakajaksi hän pääsisi.

− Olisi salliva ja saisi pelata kovaa. Jäähyjä ei tulisi ihan helpolla, Varis heittää ja kertoo myös, että mikäli hänen jokaisen torjuntansa jälkeen soisi yksi ja sama kappale, olisi se Gettomasan Vastustamaton.

Juontaja Lassi Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua jaksosta voi jatkaa aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle