Keskiympyrä-podcast: Ratkaisupelit ovat käsillä, mutta missä olet, Mark Stone? Aleksander Barkov on taituruudessaan kuin kameleontti

NHL / Podcast
Panthers-kapteeni Aleksander Barkov on monitaituri.
Kuva © Getty Images
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi Keskiympyrä-podcastin 18. jaksossa NHLPA:n moniosaista äänestystä. Aleksander Barkov voitti uransa ensimmäisen Selke Trophyn − jääkö tämä ainoaksi? Jaksossa keskustellaan myös katkaisuvaiheessa olevista välieräsarjoista.

Suomessa eletään juhannusviikkoa ja NHL-fanit saavat yhä nauttia maailman parhaasta jääkiekosta lähes 30 asteen lämpötiloissa. Molemmat sarjat ovat katkolla seuraavissa otteluissa. Montreal Canadiens ja Tampa Bay Lightning saavat ensimmäiset mahdollisuutensa edetä Stanley Cup -finaaleihin. Ainakaan salampaidat eivät pystynyeet lunastamaan ottelusarjaa itselleen ensimmäisen mahdollisuuden tullen.

Jakso alkaa perinteiseen tapaan uutisnurkkauksella. Syynissä ovat Tuukka Raskin leikkaus, Sedinin veljesten paluu Vancouver Canucksiin sekä jo jaetut palkinnot. Jaksossa ruoditaan Vegas Golden Knightsin johtavan pelaajan ja suurimman tähden Mark Stonen nykyvirettä ja hyökkääjän tämänhetkisiä vaisuhkoja otteita.

NHLPA:n eli NHL:n pelaajayhdistyksen vuotuinen äänestys on julkaistu ja Aleksander Barkov arvostettiin korkealle monissa eri kategorioissa. Barkovia pidetään muun muassa koko NHL:n kolmanneksi monipuolisimpana pelaajana.

Perkuussa ovat myös NHL:n välieräsarjat. Mitä tapahtuu Las Vegasissa? Voiko New York Islanders mennä aina finaaliin asti? NHL:ssä sattuu ja tapahtuu myös juhannuksen aikaan, jolloin normaalisti nautittaisiin NHL:n varaustilaisuudesta.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle