Keskiympyrä-podcast: Gary Bettman on johtanut NHL:ää vuosikymmeniä − mitä sinä tekisit NHL:n komissaarina?

NHL / Podcast
Gary Bettman on johtanut NHL:ää rautaisella otteellaan vuodesta 1993.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Mitä sinä tekisit, jos olisit NHL:n komissaari? Millaisia muutoksia toisit NHL:ään? Komissaarin saappaisiin Keskiympyrä-podcastin jaksossa asettuivat Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen.

Uutisnurkkauksessa keskustellaan huikeaa kautta pelaavan Drake Bathersonin loukkaantumisesta, Keith Yandlen teräsmiesputkesta ja Vancouver Canucksin pioneerityöstä. Batherson loukkaantui ottelussa Buffalo Sabresia vastaan kontaktitilanteessa maalivahti Aaron Dellin kanssa. Yandlen teräsmiesputki on puolestaan kestänyt yli vuosikymmenen. Canucks palkkasi apulais-GM:kseen Émilie Castonguayn.

Jakson pääaiheessa astutaan NHL:n komissaarin saappaisiin. Komissaarin tehtäviin kuuluvat muun muassa työehtosopimusneuvottelut, henkilökunnan rekrytointi ja omistajien kokoontumispaikan ja -ajan määrittäminen.

Pitkäaikaisella komissaarilla Gary Bettmanilla on luonnollisesti lukuisia apukäsiä, mutta hän vastaa katto-organisaation kollektiivista toimivuudesta. Mitä juuri sinä tekisit komissaarin saappaissa? Millaisia muutoksia tekisit nyky-NHL:ään?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle