Keith Yandle on nyt NHL-historian kovin teräsmies – Flyers-puolustaja rikkoi yli 36 vuotta kestäneen ennätyksen

NHL / Uutinen
Keith Yandle ohitti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Doug Jarvisin yhdellä ottelulla.
Kuva © Bruce Bennett
Flyers-puolustaja Keith Yandle teki viime yönä NHL-historiaa, kun hänestä tuli eniten perättäisiä otteluita pelannut pelaaja. 35-vuotias Yandle pelasi viime yönä 965. peräkkäisen ottelunsa ja ohitti ennätystä pitäneen Doug Jarvisin yhdellä ottelulla.

35-vuotias puolustaja Keith Yandle on nyt NHL-historian kovin "teräsmies". Viime yön ottelu New York Islandersia vastaan oli Yandlelle 965. peräkkäinen ottelu ja hän ohitti näin ennätystä pitäneen Doug Jarvisin yhdellä ottelulla. 

Yandlen putki käynnistyi kaudella 2008-2009, eikä väliin ole jäänyt siis yhtään ottelua. Edes koronatartunta tai -karanteeni eivät vieneet puolustajalta mahdollisuutta ennätyksen rikkomiseen. Yandlen lisäksi aktiivipelaajista Arizona Coyotesin Phil Kessel on pelannut yli 900 ottelua putkeen (940 ottelua). 

Coyotes varasi Yandlen kesän 2005 varaustilaisuudessa ja puolustaja edusti seuraa yhteensä yhdeksän kauden ajan. Coyotesista Yandle siirtyi Rangersiin, jossa hän ehti pelata vain kaksi kautta ennen siirtymistä Panthersiin. Täksi kaudeksi yhdysvaltalainen siirtyi Flyersin riveihin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle