Jatkoajan Talousmaisterit: Sport ja Jukurit elävät taloudellisesti kädestä suuhun – "Pankkitilillä vain kymppitonni"

LIIGA / Podcast
Sport ja Jukurit kamppailevat taloudellisesti samankaltaisessa tilanteessa.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Talousmaisterit ovat käyneet kauden aluksi läpi kaikkien joukkueiden viime kauden tilinpäätökset. Viimeisenä vuorossa ovat Sport sekä Jukurit.

Vaasan Sport ja Mikkelin Jukurit ovat liigakartalla vielä suhteellisen tuoreita tulokkaita. Mestiksen hallitsijat eivät ole vielä Liigassa päässeet menestystä maistamaan ja tämä on näkynyt myös talouspuolella. Sekä Vaasassa että Mikkelissä talouden kanssa eletään kädestä suuhun. 

Kuinka kauan kädestä suuhun eläminen voi jatkua? Mitä tapahtuu, kun kauden päättyessä pankkitilillä on kymppitonni? Mitä seurajohdon pitää tehdä, jotta taloudellinen tilanne saadaan tasapainoon? 

Kysymyksiin haetaan vastauksia Talousmaistereiden uusimmassa jaksossa, jossa tuttu kaksikkomme Liigan toimituspäällikkö Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi perkaavat läpi Sportin ja Jukurien viime kauden taloudellisen tuloksen.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

Kaikki Jatkoajan Talousmaistereiden toisen kauden jaksot:

Kaikki Jatkoajan Talousmaistereiden ensimmäisen kauden jaksot:

» Lähetä palautetta toimitukselle