Victor Mete

Puolustajap

Syntynyt:
7.6.1998 @ Woodbridge, ON, CAN
Kasvattajaseura:
Mississauga MHA
Varaus:
2016 Montreal Canadiens 4. kierros #100
Sopimus:
2023
 • Maa
  CAN
 • Ikä
  v.
  25
 • Pituus
  cm
  176
 • Paino
  kg
  84
 • Käsi
  L

Ura

Owen Sound Attack varasi Meten OHL:n varaustilaisuuden kahdeksannella vuorolla vuonna 2014, mutta kauppasi puolustajan London Knightsiin jo ennen kauden alkua.

Ensimmäinen kausi ritaripaidassa toi valinnan OHL:n tulokkaiden kakkostähdistöön ja poiki paikan Kanadan Ivan Hlinkan muistoturnausjoukkueeseen. Toisella OHL-kaudellaan Mete oli mukana voittamassa OHL:n mestaruutta ja Memorial Cupia.

Vahvuudet

On ilmiömäisillä luisteluominaisuuksillaan yksi OHL:n valovoimaisimmista puolustajista. Kiihtyy huippunopeuteensa räjähtävillä harppauksilla, minkä johdosta kirmaa usein jopa hyökkäyksen kärkenä. Luistelussa on voimaa, rytmiä ja terävyyttä. Hyökkäyspään pelinäkemys ja kiekollinen suoritusvarmuus ehdottomia vahvuuksia. Avaa syötöillään useita maalintekomahdollisuuksia. Tekee erityisesti hyökkäysalueen murtautumisvaiheessa jatkuvasti hyviä ratkaisuja.

Heikkoudet

Varsin pieni koko rajoittaa oman pään puolustuspelaamista etenkin yksi vastaan yksi -tilanteissa. Pyrkii kompensoimaan heikkouttaan sijoittumalla oikein eliittitason luisteluominaisuuksien avulla. Ei ole vielä kyennyt johdonmukaistamaan tehopisteiden tuotantoa. Laukaus ja keskivartalon vahvuus suurimmat kehityskohteet.