Telia sai mobiilisovelluksensa valmiiksi – Sisältö on ilmaista

LIIGA / Uutinen
Telia tuo herkkuja nyt suoraan puhelimen ruutuun.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Telia julkaisi odotetun Liigavahti-sovelluksensa, jonka avulla kiekkofaneilla on mahdollisuus seurata Liigan huippuhetkiä jo otteluiden aikana suoraan puhelimestaan.

Liigan televisio-oikeuksia hallinnoiva teleoperaattori Telia on julkaissut Liigavahti-nimisen sovelluksen, joka tarjoaa maksutonta sisältöä kiekkofaneille. Sovellus toimii kännykässä sekä tabletissa.

− Jääkiekkokansa janoaa uudenlaisia ja joustavia tapoja kuluttaa Liigaa. Me taas haluamme tuoda Liigan kaikkien ulottuville, ajasta tai paikasta riippumatta, Telia Finlandin Head of Hockey Olli-Pekka Takanen kertoo teleoperaattorin tiedotteessa.

− Liigavahti-sovelluksen kautta katsojat näkevät otteluiden parhaita maaleja, torjuntoja, taklauksia ja muita pelitapahtumia suoraan puhelimestaan ilmaiseksi jo otteluiden aikana, Takanen tarkentaa.

Tuoreesta sovelluksesta voi lyhytvideoiden lisäksi kerrata Liiga-kauden huippuhetkiä klippiarkistosta sekä valita oman suosikkijoukkueensa ja kannustaa sitä joka käänteessä. Kauden tilastot sekä pelien ennakkotiedot ovat myöskin löydettävissä sovelluksesta.

Kokonaisia pelejä Liigavahti-sovelluksesta ei sen sijaan pysty katsomaan. Liigavahdin oli määrä valmistua jääkiekonseuraajien käyttöön jo ennen kuluvan kauden alkua. Kausi alkoi 14. päivä syyskuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle