Venyttääkö Jukurit vielä karsintasarjaa?

LIIGA / Ennakko
Taklauksia ja tunnetta Hakametsässä jälleen tiistai-iltana.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Jukureiden voitettua Ilves kotiluolassaan lauantaina, Ilves hakee kaudelleen päätöstä kotiyleisön edessä. Jukurit kuitenkin laittaa kapuloita tiukasta rattaisiin ja pyrkii viemään sarjan vielä kerran Mikkeliin.

Ilveksen vietyä sarjan kolme ensimmäistä kamppailua Jukurit otti ohjat käsiinsä lauantaina kotiyleisönsä riemuksi. Jukurit ei häkeltynyt edes Ilveksen komeasta kiristä ja mikkeliläiset purjehtivat lopulta komeaan 7-4-voittoon.

- Yritys on ollut joka matsissa kova, ja nyt sitä vielä lisättiin. Onnikin oli puolella, kommentoi Jukureiden päävalmentaja Jarno Pikkarainen lauantaina.

Jukureiden loistoiltaa leimasi se, että peräti 11 pelaajaa pääsi pisteille ottelussa.

Jukurit ei ole lyöty

Kuten Pikkarainen totesi kolmannen ottelun jälkeen Tampereella, Jukurit ei ole lyöty. Sen pitkä kausi ei sen jaloissa paina ja mikkeliläiset näkisivät mielellään vielä yhden kotiottelun tällä kaudella Kalevankankaalla.

Jukureiden kova yritys ja liike saivat lauantaina tuekseen myös onnistumisia maalinteossa. Jos Jukurit siirtää lauantaisen tehokkuutensa Hakametsään tiistaiksi, sarja ei ole vielä taputeltu.

Jukurit nostaa tiistain otteluun kokoonpanoon ensi kertaa Ilveksen lainapelaaja Teemu Huhtalan, joka pääsee samantien näyttämään taitojaan entisessä kotihallissaan.

Ilveksellä ryhtiliikkeen paikka

Ilveksen päävalmentaja Tuomas Tuokkola huokui pettymystä lauantaisen tappion jälkeen ja oletettavasti tupsukorvien ilme tulee muuttumaan ratkaisevasti kotiyleisön edessä.

Ilveksellä ei ole varaa löysäillä puolustus- ja kamppailupelaamisessaan lauantain malliin mikäli se mielii tiistaina kautensa päättää.

Ilvekseltä mukana ovat jälleen nuoret Valtteri Järviluoma ja Konsta Mäkinen. Maalille puolestaan luistelee ensi kertaa tässä sarjassa tsekkivahti Jaroslavl Hübl.

Seuraa Heitä

Jaroslav Hübl #35 |

Maalivahti

Pitkän tauon jälkeen maalille, miten näkyy otteissa?

Teemu Huhtala #18 |

Laitahyökkääjä

Pelaa omaa sopimusjoukkuettaan vastaan ja näytönhalut varmasti korkealla. Meneekö lataus yli?

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Ilves M S P
1.Michael Keränen 2 4 6
2.Lassi Kokkala 2 1 3
3.Tommi Välimaa 1 1 2
4.Matias Sointu 0 2 2
5.Niko Peltola 0 2 2
Jukurit M S P

» Lähetä palautetta toimitukselle