Viidettä kertaa välieriin

LIIGA / Kuvakooste
JYP selvitti tiensä viidettä kertaa peräkkäin välieriin. Puolivälierissä kaatui sitkeästi kimmertänyt HPK, joka taipui viidennessä pelissä lukemin 5-1.
Kuva © Eriikka Hienola
Aloituksen tuimat ilmeet - peli käyntiin.
Jaatiselle (kuvassa) ja Laaksolle vihellettiin ottelun ensimmäiset jäähyyt vain 22 sekunnin pelin jälkeen.
Hubacek maskintehohommissa Larssonin jäähyn aikana. Tarpeeksi pahoja vetoja ei kuitenkaan saatu aikaan.
Maalin edustalla saattaa joskus tapahtua kummia asioita. Tässä Jaatinen löysi ilmeisesti itselleen uuden pelivälineen.
Välillä käytiin JYP-päädyssäkin. Tarkin illan virettä kokeili Vänttinen.
Jaatisen läpiajo ensimmäisessä erässä, ujutus kuitenkin jätti kiekon Järvisen alle.
Ajassa 11.14 nähtiin ikävä tilanne, kun Mielonen horjahti juuri Louhivaaran taklauksen tullessa. Mielonen talutettiin pois jäältä ja hänen pelinsä päättyi siihen.
...ja samoin päättyi Louhivaaran.
HPK:n viisiminuuttinen oli kuitenkin likipitäen pelkkää tätä.
Erikoisempi taklaustilanne.
1-0-maali oli Sipiläisen käsialaa. Hän nousi vahvasti maalin takaa esiin ja kiepsautti kiekon ohi Järvisen.
Maalitilanteesta vihellettiin myös jäähy, kun Henry tuuppasi Virtasen kanveesiin poikittaisella mailalla.
Larsson kampesi Virtasen seinälle. Grönholm kirmasi sillä välin kiekon perään.
Ajassa 25.17 peli oli 2-0. Näkyvän maalia juhlivat myös Kalteva, Boyce ja Hubacek.
Tuomari vihelsi pelin poikki. Ilman pilliä.
Aho otti aikalisän toisessä erässä herätelläkseen joukkuettaan.
Koskinen ja Auvitu seurasivat aitiopaikalta HPK:n 1-2-kavennuksen syntyä kolmannen erän alussa.
HPK-iloa kesti 5 minuuttia. Järvinen yritti vielä venyä, mutta JYP oli taas mennyt kahden maalin karkumatkalle.
Boycekin pääsi maalinjälkeisiin läpsyttelykarkeloihin mukaan.
JYPin 4-1-maali syntyi ajassa 49.38. Perrin juhli maaliansa hyvin teatraalisesti.
JYP sai kiekon maaliin vielä viidennenkin kerran, ja katsomossa jo palloteltiin pudotuspelirekvisiittalla.
Ottelun loppukähinöissä joku sanoi vielä ilmeisesti jotain hauskaa.
Jes. Mitaleista pelataan Jyväskylässä viidettä kertaa peräkkäin.