HCK:lle pinnat Kuuselan debyytissä

LeKi joutui pettymään jälleen.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - miikka.jaaskelainen@jatkoaika.com
LeKin tappioputki venyi jo yhdeksän ottelun mittaiseksi, kun se vieraili keskiviikkona Keravalla. Kotijoukkue HCK oli terävämpi voittolaukauksilla ja kotiutti kaksi pinnaa lukemin 3-2 vl (0-1, 2-1, 0-0, 0-0, 1-0).

Nipun Tappara-lainoja mukaansa saanut LeKi joutui pettymään myös uuden valmentajansa alaisuudessa. Marko Keskisen tilalle tullut seuran ex-kapteeni Miikka Kuusela ei onnistunut johdattamaan joukkojaan täyteen pistepottiin, mutta jotain lohtua tuo yhdenkin pisteen saalis. Saukkopaidat olivat viimeksi saaneet sarjapinnoja yli kuukausi sitten.

Syyskuussa loistanut hyökkääjä Olli Palola onnistui viemään vierasjoukkueen johtoon avauserän lopussa Jesse Jyrkkiön ja Jussi Halmeen syötöistä. Toisessa erässä Mika Mörsky ja Tomi Mustonen käänsivät pelin HCK:lle, mutta Mika Niemi kuittasi tasoituksen puolitoista minuuttia johto-osumasta. Varsinaisella peliajalla eikä jatkoajalla nähty osumia, joten paremmuutta haettiin voittolaukauksilta.

LeKin kolmesta ampujasta kukaan ei osunut, ja kun Mörskyn lisäksi Tero Konttinen osui lainavahti Pekka Tuokkolan selän taa, pinnat jäivät Keravalle.

Lempääläläiset jatkavat kauttaan perjantaina kotonaan, kun vastaan asettuu JYP-Akatemia. HCK puolestaan matkaa tuolloin Kajaaniin.