Lisäpisteet hakusessa

MESTIS / Ennakko
Edellisessä ottelussaan syvälle sukeltanut hallitseva mestari Hokki etsii kadonnutta pelijyvää tiistaina Tikkurilassa. Vastassa on isäntäjoukkue Kiekko-Vantaa, joka niin ikään kaipaa kipeästi lisää pisteitä sarakkeeseensa.
Uutinen

Aku Pekkarinen lainalle Hokkiin
[lue lisää]

Edellinen ottelukierros oli Hokille synkkä. Kajaanilaiset romahtivat kotihallissaan, kun Jokipojat haki peräti neljän maalin voiton. Sen sijaan vantaalaiset pelasivat lauantaina iloisemmissa merkeissä, sillä kotiin tuomisina oli yllätyspiste Mikkelistä.

Uuden viikon alkaessa Hokki pyrkii tukkimaan vuotanutta puolustuspäätään lainamiehellä. Avuksi tulee KalPassa vaille vastuuta jäänyt Aku Pekkarinen.

Kajaanilaisjoukkueessa luistelee myös toinen tuore laina, sillä Kärpistä neljän ottelun ajaksi tullut Antti Ylönen pelaa tiistaina tämän kauden toisen Mestis-ottelunsa. Hyökkääjä Juho Joona on puolestaan hakemassa vammoista toivuttuaan vauhtia Suomi-sarjasta.

Lainamiehiin on turvauduttu syksyn mittaan myös vantaalaisleirissä, sillä nimimiesten loukkaantumiset ovat häirinneet pahasti kauden alkua.

Tiistaina tilanne saattaa kuitenkin hiukan helpottua, sillä selkäänsä potenut Riku Rahikainen palaa mahdollisesti kokoonpanoon. Sen sijaan polvileikkaukseen joutuvalla Panu Pättiniemellä on edessä pitkä huili.

Tiistain ainoa Mestis-ottelu on varsin tärkeä. Alkukaudella meno on ollut kummallakisn joukkueella odotettua tahmeampaa, joten suunta olisi saatava pikaisesti käännettyä.

Kiekko-Vantaa on koko kaudella voittanut varsinaisella peliajalla vain yhden ottelun - senkin sarjajumbo Titaaneita vastaan.

Myös viime kevään sankarijoukkueen liito on osoittaunut tuskaiseksi, sillä edellisestä täydestä pistesaaliista on kulunut aikaa jo melkein kuukauden päivät.

Suuntien olisi jo korkea aika muuttua, muuten menee jo tilanne vaikeaksi.

Alkanut viikko on molemmille poikkeuksellisen tärkeä, sillä sekä Kiekko-Vantaa että Hokki pelaa viikon mittaan kolme ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle