Siipirikkoinen Hokki hakee maukasta voittoa Kiekko-Vantaasta

MESTIS / Ennakko
Hokki lähtee hakemaan kotivoittoa Kiekko-Vantaasta.
Kuva © Julia Heino julia.heino@jatkoaika.com
Kajaanin Hokki isännöi vantaalaisia perjantaina. Viidestä ottelusta kotijoukkue on voittanut vain yhden, loput ovat tappioita. Kiekko-Vantaalla on alla varsin kirvelevä tappio JYP-Akatemiaa vastaan.

Mestiksen perjantain kierroksella kohtaavat Kajaanissa Hokki ja Kiekko-Vantaa. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi sarjapisteitä. Hokki löytyy runkosarjassa toiseksi viimeiseltä sijalta. Kiekko-Vantaa on tehtaillut itsensä viidenneksi.

Ottelun lähtökohdat ovat selkeät. Hokki kaipaa voittoa, mutta Kiekko-Vantaa on vaarallinen tasaviisikoin pelattaessa. Jos jäähyjä tulee, koko sapluuna tuhoutuu. Pistepörssin kärki, Artem Iossafov, on erittäin tärkeässä roolissa. Hokin paras pistemies on ollut tähän mennessä Tomas Mikus, joka on tahkonut tehopisteet 5+2.

Joukkueet kamppailevat keskikastin tuntumassa. Hokin viimeisin ottelu, 27.9. TUTOa vastaan päättyi kotijoukkueen voittoon 5-3. Kiekko-Vantaan viimeisin ottelu päättyi kotitappioon maalein 6-2 JYP-Akatemiasta.

TUTOa vastaan Hokki koki kovan kohtelun. Joukkueet tekivät maaleja solkenaan, ja lopulta tappio 5-3 tuntui jotenkin ansaitulta.

Kotijoukkueen on saatava jalat liikkumaan liukkaasti. Vauhti ja kunto ovat vantaalaisten kannalta hyvinkin tärkeitä. 

Seuraa Heitä

Jere Sneck #44 |

Puolustaja

Vantaalaisten luottopakiksi noussut mies on kovassa tikissä.

Tomas Mikus #23 |

Hyökkääjä

Slovakkihyökkääjä on tehnyt kaudella tehot 5+2 ja häneltä kajaanilaisten täytyy odottaa myös tehoja Vantaata vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle