Tomas Kucharcik on jatkossa HPK:n mies

LIIGA / Uutinen
Ässissä kaudella 2000-01 kiekkoillut Tomas Kucharcik on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen Hämeenlinnan Pallokerhon kanssa. Tshekkisentterin tulon jälkeen HPK:lla on sopimukset viiden ulkomaalaispelaajan kanssa.

Keskushyökkääjän tontilla pelaavaa tshekkiä kuvaillaan korkean pelimoraalin omaavaksi pelaajaksi, joka pelaa hyvin kentän molempiin suuntiin. Kucharcikilla on tilillään lähes 500 ottelun kokemus Tshekin Extraligasta sekä muutama ottelu Amerikan farmisarjoista. Maajoukkueuran kirkkain helmi on vuonna 1999 voitettu maailmanmestaruusmitali.

HPK:lla on tällä hetkellä sopimukset neljän keskushyökkääjän kanssa. Kucharcik ja Tommi Santala taistelevat ykkössentterin paikasta Riku Hahlin ja Harri Suutarisen hoitaessa kahden muun ketjun johtotehtävät.

Kucharcikin sopimuksen julkistamisen yhteydessä HPK antoi hieman lisäselvyyttä myös puolustaja Radek Martinekin tilanteeseen. Vastoin STT:n uutisointia Martinekilla ei toistaiseksi ole sopimusta New York Islandersin kanssa. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela ilmaisikin seuran kotisivuilla tyytymättömyytensä STT:n toimintaan, jonka ei ole aiemmin tunnettu levittelevän huhuja. Lähes kaikki suurimmat suomalaiset mediat julkaisivat STT:n uutisen sellaisenaan. NHL-seuran sopimustarjous ei tyydyttänyt tshekkipuolustajaa ollenkaan ja jos parempaa ei tule, niin tuore maailmanmestari puolustaa tulevalla kaudella HPK:n takalinjoilla. Tällä hetkellä näyttäisi myös siltä, että Islanders on suunnannut katseensa uuteen vaihtoehtoon ja tavoittelee vuorostaan Marko Kiprusoffia uudelle NHL-yritykselle.

» Lähetä palautetta toimitukselle