Stars-hyökkääjälle kahden ottelun pelikielto

Taylor Hall jäi Ryan Garbuttin kovan taklauksen alle.
Dallas Starsin hyökkäjä Ryan Garbutt on saanut kahden ottelun pelikiellon polvitaklauksestaan Edmonton Oilersin Taylor Halliin.

Kandalaislaituri Ryan Garbutt, 29, huilaa joukkueensa seuraavat kaksi peliä polvitaklauksesta saamastaan pelikiellosta. Starsin kovaotteinen hyökkääjä taklasi polvella Oilersin Taylor Hallia joukkueiden välisen ottelun kolmannessa erässä. Tilanteesta tuomittiin Garbuttille kahden minuutin rangaistus kampituksesta. Hall ei loukkaantunut tilanteessa.

Garbutt on aloittanut kautensa pisteiden valossa vahvasti. Koossa on kolme maalia ja kahdeksan tehopistettä 19 ottelussa. Neljättä kauttaan NHL:ssä pelaava Garbutt iski viime kaudella 32 tehopistettä 75 ottelussa ja tienasi päälle 106 rangaistusminuuttia. Aiemmilta kausilta Garbuttilla on tilillä 56 ottelua.

Stars voitti kyseisen ottelun Oilersia vastaan lopulta maalein 3-2. Garbuttilta jää väliin ottelut divisioonavastustaja Wildiä ja Avalanchea vastaan. Garbutt on pelikelpoinen taas keskiviikkoyön 3.12. kierroksella, jolloin Stars vierailee Torontossa Maple Leafsin vieraana.