Sasu Hovi lainalle Kouvolaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tapparan 20-vuotias maalivahtilupaus Sasu Hovi tulee auttamaan KooKoota, jonka molemmat maalivahdit ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Peliaikaa haleva Hovi pelaa Kouvolassa vähintään kolmen kierroksen ajan. Ensimmäisen ottelunsa hän pelaa keskiviikon kotipelissä Kokkolan Hermestä vastaan.
Jatkossa Sasu Hovi kurkkii KooKoon pakkien jaloista kiekon sijaintia

© Matti Liljaniemi
alt="Jatkossa Sasu Hovi kurkkii KooKoon pakkien jaloista kiekon sijaintia">

KooKoo oli tuuraavan maalivahdin tarpeessa, kun sekä Sami Heikkinen että Carl Grahn ovat sivussa. Viime pelissä nivuksensa loukannut Heikkinen on aloittanut jo harjoittelun, mutta ei ole välttämättä pelikunnossa vielä keskiviikon pelissä. Polvensa vajaa kuukausi sitten satuttanut Grahn on sivussa vielä vähintään parin viikon ajan.

Alkukaudesta peliajasta Tapparan maalinsuulla Mika Lehdon kanssa kilpaillut Sasu Hovi pelaa Mestistä KooKoossa vähintään kolmen kierroksen ajan. Samaan aikaan Tappara testaa veräjänvartijakseen kanadalaista Alfie Michaudia. Varusmiespalvelustaan suorittava Hovi on pelannut tällä kaudella kahdeksassa liigaottelussa. Viime kaudella Hovi, jolle KooKoon joukkueesta ainakin Mikko Pukka on tuttu, haki peliaikaa Kokkolan Hermeksestä, kun Tapparan maalinsuun tukki Tom Draper.

» Lähetä palautetta toimitukselle