Sami Kapasesta KalPa Hockey Oy:n pääomistaja

MESTIS / Uutinen
Sami Kapanen (29) on hankkinut jo 50,5 prosentin omistusosuuden KalPan edustuskiekkoilun taustayhtiössä KalPa Hockey Oy:ssä. Kapasesta tulee uuden suunnatun osakeannin myötä yhtiön pääomistaja.

Jo viime kesänä Kapanen hankki omistukseensa 32 prosenttia KalPan taustayhtiön osakkeista. Silloin myös Nashvillen Kimmo Timonen ja Tampereen Tapparassa nykyisin pelaava Pasi Kuivalainen liittyivät KalPan omistajiksi. Timonen hankki 5,5 prosentin ja Kuivalainen 1,25 prosentin osuuden. Entisillä KalPa-pelureilla on nyt hallussaan yhteensä 57 prosenttia KalPa Hockey Oy:n osakekannasta.

– Tarkoituksena on edelleen luoda pohjaa KalPan liigakelpoisuudelle. Etenemme askel askeleelta ja luomme valmiuksia liigassa pelaamiselle. Aika näyttää, onko organisaatio kypsä siihen kahden, kolmen vai neljän vuoden kuluessa, pohtii Kapanen puhelinhaastattelussa Savon Sanomille.

Kapasen ja omistajakumppaneiden ajankohtainen haaste on KalPan organisaation uusiminen ja laajentaminen heti, kun kuluva kausi on pelattu. Kuopiolaisjoukkueen liigakelpoisuuteen tähtäävälle hankkeelleen Kapanen toivoo saavansa paikallisen yrityselämän tuen. Kapanen uskookin lisäpanostuksensa toimivan myönteisenä signaalina yritysmaailmaan.

Lähde: Savon Sanomat

» Lähetä palautetta toimitukselle