Renberg Torontoon?

NHL / Uutinen
Phoenixin GM Cliff Fletcher on ilmoittanut antaneensa Torontolle luvan keskustella Mikael Renbergin kanssa tämän mahdollisesta siirrosta Maple Leafsiin.

Viime vuoden Ruotsin Elitserienissä pelannut Renberg on Toronton kiikarissa. Ennen kuin mitään kauppaa tapahtuu, on Maple Leafsin ensin keskusteltava miehen itsensä kanssa siitä, onko tämä valmis palaamaan NHL:ään. Tähän Coyotes'in GM Cliff Fletcher on antanut luvan. Renberg palasi viime kaudeksi Ruotsiin ja Luulajaan perhesyiden takia.

Coyotes ei ole ilmoittanut kenet se haluaa vaihdossa, mutta Fletcher on kiinnostunut ainakin nuoresta sentteristä Nik Antropovista, Renbergin maanmiehestä Jonas Höglundista sekä taitavasta tšekkipakki Tomas Kaberlesta. Myös Sergei Berezin on mahdollinen vaihtoehto.

Renberg oli osa Philadelphian kuulua ”Legion of Doom" -kenttää, jossa keskellä pelasi Eric Lindros ja vasemmassa laidassa John LeClair. Mielenkiintoista tässä uutisessa on se, että Torontoa on tiiviisti huhuttu myös Lindrosin uudeksi seuraksi. Myös pelaaminen Toronton kapteenin, ruotsalaisen Mats Sundinin rinnalla saattaa saada Renbergin palaamaan NHL:ään.

» Lähetä palautetta toimitukselle