TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Malkamäki jatkaa patapaidassa

LIIGA / Uutinen
Ässät on käyttänyt Miko Malkamäen sopimuksessa olleen option, jonka myötä puolustaja jatkaa patapaidassa myös tulevalla kaudella 2012–2013. Asiasta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.

JYPille suoraan 4-0-otteluvoitoin kuluvan SM-liigakauden puolivälierissä pudonnut Ässät on käyttänyt toista sesonkiaan patapaidassa tahkonneen puolustaja Miko Malkamäen, 23, sopimuksessa olleen option. Sen myötä Ässien takalinjoilla yhteensä 27 runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa tehot 0+5 tekaissut Malkamäki jatkaa patapaidassa kevääseen 2013 asti.

Sen sijaan kroaattihyökkääjä Borna Rendulic joutuu istumaan ässäjohdon kanssa uudemman kerran neuvottelupöytään, sillä Ässät ei lunastanut Rendulicin sopimuksessa ollutta jatko-optiota määräaikaan mennessä.

– Bornakin voi silti jatkaa meillä jollain erilaisella visiolla kuin tähän asti, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi Satakunnan Kansan -nettisivuilla.

Toivolan mukaan Ässät julkaisee ensi viikolla lisää sopimuksia tulevan liigakauden 2012–2013 miehistöönsä.

– Parikymmentä sopimusta meillä on, mutta niiden julkaisut ovat ensi viikon asioita. Montaa pelaajaa ei ole enää haussa. Tilanne näyttää pirun hyvältä, Toivola tuumii.

Lähde: http://www.satakunnankansa.fi


Miko Malkamäki jatkaa Ässien riveissä myös tulevalla kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle