Vaihtopenkki vaihtuu SDHL:ssä − Rosa Lindstedt suomalaisten tähdittämän mestarijoukkueen valmennukseen

Muut Sarjat / Uutinen
Rosa Lindstedt pelasi mittavan pelaajauran.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Entinen huippupuolustaja Rosa Lindstedt siirtyy Brynäsin apuvalmentajan tehtävästä vastaavaan rooliin hallitsevaan mestariin Luleå Hockey/MSSK:hon.

Rosa Lindstedt valmentaa ensi kaudella Ruotsin naisten pääsarjajoukkue Luleå Hockey/MSSK:ta apuvalmentajan roolissa. Entinen huippupuolustaja lopetti oman pelaajauransa toissa kaudella, ja on valmentanut sen jälkeen vuoden. Viime kausi kului SDHL:n Brynäsissä apuvalmentajana.

− Odotan todella innolla tätä mahdollisuutta tulla apuvalmentajaksi SDHL:n menestyksekkäimpään organisaatioon. Ja minusta tuntuu hyvältä tehdä se yhdessä Melindan ja Oskarin kanssa, sillä minulla on erittäin positiivinen ensivaikutelma heistä molemmista, Lindstedt hehkuttaa.

Luulajalaisjoukkue on SDHL:n hallitseva mestari ja se on voittanut viime kausilla lukuisia kultamitaleja. Päättyneellä kaudella Luleå Hockey/MSSK:ssa pelasi kuusi suomalaispelaajaa.

− Kuten kaikki tietävät, Luleå Hockey/MSSK:lla on joukko upeita pelaajia, joilta on erittäin mielenkiintoista oppia lisää, erityisesti voittokulttuurista, joka on rakennettu joukkueen sisälle jo pitkään - samalla kun me valmentajat olemme siellä varmistaaksemme, että jokainen joukkueessa voi jatkaa kehittymistään eteenpäin, Lindstedt sanoo tiedotteessa.

Lindstedt viittaa kommenteissaan urheilujohtaja Oskar Häggströmiin ja päävalmentaja Melinda Olssoniin, joka tulee SDHL-ryhmän pääkäskijäksi seuran tyttöjoukkueesta. Sekä Lindstedt että Olsson pelasivat merkittävät pelaajaurat. Olsson pelasi muun muassa yli 350 SDHL-ottelua.

Lindstedt pelasi uransa loppupuolella seitsemän SDHL-kautta, mutta hänen taipaleelleen mahtuivat myös 14 kautta Naisten Liigassa. Hän voitti Naisleijonissa useita arvokisamitaleja.

» Lähetä palautetta toimitukselle