Kiira Yrjänen vaihtaa seuraa Ruotsissa − "Tähdet asettuivat oikeaan asentoon"

Muut Sarjat / Uutinen
Kiira Yrjänen on tuttu näky Naisleijonissa.
Maajoukkuehyökkääjä Kiira Yrjänen jättää HV71:n taakseen.

Naisten jääkiekossa tapahtui suomalaisittain merkittää siirto, kun Naisleijonista tuttu hyökkääjä Kiira Yrjänen, 22, vaihtoi seuraa Ruotsissa. Hän jätti taakseen kaksi kautta edustamansa HV71 ja hyppää SDHL-joukkue Leksandin riveihin.

− Tuntuu, että Leksand panostaa naisten jääkiekkoon ja panostaa puitteisiin, joiden avulla voimme kehittyä sekä pelaajina että myös urheilijoina. Toivon pystyväni jatkamaan henkilökohtaista kehitystä, mikä sitten pitkässä juoksussa hyödyttäisi myös joukkuetta. Kentällä haluan hyödyntää luisteluani ja kiekonkäsittelytaitoani, Yrjänen virkkoo tiedotteessa.

Leksandin GM Alexander Bröms kertoo pitäneensä yhteyttä Yrjäseen jo parin vuoden ajan.

− Tulevalle kaudelle tähdet asettuivat oikeaan asentoon. Kiira on kunnianhimoinen pelaaja, jonka odotan saavan yhä enemmän jalansijaa SDHL:stä. On hauska nähdä hänet Leksandissa ja ottaa selvää, mihin hän pystyy.

Viime kaudella Yrjänen teki SDHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuneessa HV71:ssä 36 runkosarjaottelussa tehot 8+5=13 ja kahdessa karsintapelissä 3+1=4 pistettä. Hän pelasi kauden aikana myös 15 maaottelua tehoin 3+4=7. Yhteensä hän on urallaan pelannut 47 ottelua Naisleijonissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
Suurlupaus Sanni Vanhanen jatkaa uraansa Brynäsissä
MAAJOUKKUE | Naisten Liiga | Muut Sarjat | 17.5.2024 16:52
Uutinen
Maajoukkuehyökkääjä Jenniina Nylund jatkaa Brynäsissä
MAAJOUKKUE | Muut Sarjat | 3.5.2024 16:41
Uutinen
Lahjakas Oona Koukkula suuntaa SDHL:ään
Naisten Liiga | 30.4.2024 15:48