TUTO solmi jatkosopimuksia – Karjalainen ja Eloranta jatkavat Turussa myös ensi kaudella

MESTIS / Uutinen
Karjalainen on noussut tällä kaudella kunnolla edustusjoukkueen vahvuuteen.
Kuva © Timo Savela
TUTO luottaa Niclas Karjalaisen ja Eevert Elorannan palveluksiin jatkossakin.

Puolustaja Niclas Karjalainen ja hyökkääjä Eevert Eloranta ovat solmineet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen TUTOn kanssa. Joukkue tiedotti asiasta keskiviikkona.

Karjalainen, 21, on tehnyt tällä kaudella läpimurron seuran edustusjoukkueeseen pelaten 18 ottelussa ilman tehopisteitä. Samaan aikaan hän on myös kuulunut U20-joukkueen vahvuuteen pelaten samalla kapteenina. Siellä hän on tehnyt 23 ottelussa neljä maalia ja antanut 14 maaliin johtanutta syöttöä.

– Karjalainen on kehittynyt paljon tämän kauden aikana ja ollut jo osa Mestiksen vakiopakistoa. Isokokoinen, pelaa fyysisesti ja osaa olla ilkeä. Pelannut myös paljon kiekollisessa roolissa U20-joukkueessa ja ottanutkin siellä isoimmat kehitysaskeleet, TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kertoo tiedotteessa.

Myös Elorannalla on Karjalaisen tavoin 21 vuotta ikää, ja hän on pelannut tähän mennessä vain U20-joukkueen matkassa. Vasemmalta laukova hyökkääjä pelaa tähänastisen uransa parasta kautta: 33 ottelussa on syntynyt mammuttimaiset tehopisteet 27+26.

– Eloranta on kuluneella kaudella ollut U20-joukkueen johtava pelaaja ja ykkössentteri. Hän on pelannut todella hyvän kauden junioreissa ja kehittänyt itseään rauhassa kohti miesten pelejä. Olen todella tyytyväinen, että Eki jatkaa meillä, Virpiö kommentoi Elorannan jatkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle