Roni Sevänen pukee patapaidan ylleen myös ensi kaudella − "Hänellä oli kysyntää myös muualla, mutta onneksi saimme pidettyä hänet Ässissä"

LIIGA / Uutinen
Sevänen siirtyi viime keväänä Raumalta Poriin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com

Päättyneellä kaudella 58 ottelua tehoin 5+10 pelannut Roni Sevänen jatkaa Ässissä ensi kevääseen saakka yltävällä sopimuksella. 

Panelian Raikkaan kasvatti pelasi Ässien U16-joukkueessa kaudella 2010−11, mutta sen jälkeen Sevänen edusti Lukkoa juniori- ja edustustasolla kaudet 2011−21.

Puolustaja on pelannut yhteensä yli 300 Liiga-ottelua tehoin 15+49=64. Hän on saavuttanut Suomen mestaruuden Lukossa keväällä 2021.

− Roni on tärkeä kivijalka meidän joukkueessamme. Hän on voittanut urallaan ja tietää, millaisen työn matkalla voittavaksi joukkueeksi pitää tehdä. Hänellä oli kysyntää myös muualla, mutta onneksi saimme pidettyä hänet Ässissä, joukkueen kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoo Ässien tiedotteessa.

− Halusin jatkaa täällä ja Ässät halusi pitää minut, niin oli helppo päätös tehdä sopimus. Täällä on hyvät mahdollisuudet menestyä, kun saamme pelin uomiinsa. Tuon joukkueeseen esimerkillisyyttä työnteon kautta, Sevänen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle