Nick Ritchie debytoi Kärpissä kolmosketjussa – Tapparalla sivussa Veli-Matti Savinainen

LIIGA / Uutinen
Kanadalaishyökkääjä nähdään Kärppien kokoonpanossa illan ottelussa.
Kuva © Derek Cain
Ritchie ottaa Kärppien kokoonpanosta kolmosketjun laitahyökkääjän tontin. Tapparalla on sivussa Savinaisen lisäksi tappelusta pelikieltoon ajautunut Luke Witkowski.

Tappara ja Kärpät kohtaavat toista kertaa tällä kaudella. Kauden ensimmäinen ottelu päättyi Oulussa Tapparan voittoon lukemin 1–4. 

Tapparalla on illan ottelussa hyökkäyksestä sivussa TPS-ottelussa pelannut Veli-Matti Savinainen. Hänen tilallaan ykkösketjuun nousee Heikki Liedes. Liedeksen paikalle nelosketjuun tulee Oskari Luoto.

Oliver Lauridsenia vastaan tapellut ja pelikieltoon joutunut Luke Witkowski on myös sivussa ja hänen paikallaan kolmannessa puolustajaparissa on Kasper Kulonummi. Tapparan maalivahtikaksikko ja -peluutus säilyy TPS-ottelusta ennallaan. 

Kärppien kokoonpanossa ensiesiintymisen Liigassa tekee Nick Ritchie. Kanadalaishyökkääjä on asetettu Connor Bunnamanin johtamaan kolmosketjuun. Ritchielle paikan antaa Ville Heikkala. Lauri Marjamäki vaihtaa Sport-ottelusta lisäksi ykkösketjun keskushyökkääjää, seitsemättä puolustajaa ja aloittavaa maalivahtia.

Tapparaa vastaan ykkösketjun keskellä nähdään Jesse Koskenkorva, seitsemäntenä puolustajana Emil Pieniniemi ja maalille luistelee Niklas Kokko.  Niclas Westerholm on luukkuvahtina. 

» Lähetä palautetta toimitukselle