Jesse Koskenkorva ja Konsta Kapanen lainalle Tapparaan – Eetu Randelin palaa IPK:n maalille yhden ottelun ajaksi

LIIGA / Uutinen
Konsta Kapanen saapuu tuttuun organisaatioon paikkaamaan hyökkäjäpulaa.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
Kapasen ja Koskenkorvan lainasopimukset kestävät yhden viikon. Randelin paikkaa IPK:n maalivahtivajetta illan ottelussa TUTOa vastaan.

Tappara solmi viikon mittaiset lainasopimukset KalPan Konsta Kapasen ja Kärppien Jesse Koskenkorvan kanssa. Molemmat hyökkääjät ovat tamperelaisten käytettävissä jo perjantain Jukurit-vierasottelussa. 

20-vuotias Kapanen on alkukaudella pelannut kahdeksan ottelua KalPan riveissä, kuusi kamppailua KalPan U20-joukkueessa sekä kuusi peliä Mestiksessä IPK:n paidassa. Kapanen on tuttu mies Tapparalle, sillä hän pelasi viime kaudella myös lainalla kolme ottelua laukoen kaksi osumaa. 

24-vuotiaalla Koskenkorvalla on kokemusta 164 ottelun verran Liigasta. Tällä kaudella hän on pelannut kahdessa Kärppien ottelussa ilman tehopisteitä saaden vajaa kymmenen minuuttia peliaikaa ottelua kohden. 

Tapparan tiedotti samalla, että Eetu Randelin on solminut yhden ottelun lainasopimuksen tutun seuransa IPK:n kanssa. Iisalmelaisseuralla on TUTOa vastaan pelattavassa vierasottelussa maalivahtivajetta. Randelin palaa Tapparan vahvuuteen illan ottelun jälkeen ja hän on käytettävissä hyökkääjien tavoin Tapparan tulevassa Jukurit-vierasottelussa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle