NHL-kierroksella kolmessa ottelussa suomalaisherkkua − Hurricanesin tavoitteena jäädyttää Patrik Laineen juuri avautuneet maalihanat

NHL / Uutinen
Patrik Laine teki edellisessä ottelussa ensimmäisen maalinsa Blue Jacketsissa.
Kuva © Getty Images
Viikon päätteeksi NHL-otteluja tarjoillaan runsaasti parhaaseen katseluaikaan. Kierroksen viidestä kamppailusta yhteensä kolmessa on kentällä useita suomalaispelaajia.

Sunnuntaina Suomen aikaa iltakymmenen jälkeen alkaa neljä NHL-ottelua, joista kolme sisältää suomalaisedustusta. Suomalaiskatsojien katseet kohdistunevat erityisesti Columbus Blue Jacketsin ja Carolina Hurricanesin kohtaamiseen, jossa Patrik Laine ja Mikko Koivu isännöivät joukkueensa kanssa Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen orkesteria.

Dallas Starsin ja Chicago Blackhawksin välisessä ottelussa kotijoukkueen riveissä luistelevat Miro HeiskanenRoope Hintz ja Esa Lindell. Aiemmin kaudella loukkaantunut Joel Kiviranta ei ole vielä pelikuntoinen. Blackhawksin maalille luistelee todennäköisesti huippuottein kauden aloittanut Kevin Lankinen

Florida Panthersin ja Detroit Red Wingsin kohtaamisessa nähdään ainakin kolme suomalaishyökkääjää ja yksi suomalaispuolustaja. Panthersin riveissä esiintyvät Aleksander Barkov, Juho Lammikko ja Eetu Luostarinen, puolustuksessa pelaa puolestaan Markus Nutivaara. Red Wingsin Valtteri Filppula ei pelannut joukkueen edellisessä ottelussa, joten alaketjuissa esiintyneen Filppulan pelaaminen ottelussa on epävarmaa.

Ottelu St. Louis Bluesin ja Colorado Avalanchen välillä on siirretty koronan takia. Saman kohtalon koki myös Minnesota Wildin ja Arizona Coyotesin välillä pelattava kamppailu.

» Lähetä palautetta toimitukselle