Ilveksen maalipyssy Anniina Kaitala palaamassa tositoimiin kuukauden tauon jälkeen

Naisten Liiga / Uutinen
Anniina Kaitala on palaamassa Ilves-kokoonpanoon.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Ilveksen naisten alkukauden paras maalintekijä on palaamassa joukkueen riveihin keskiviikon otteluun Kiekko-Espoota vastaan.

Ilves kohtaa Naisten Liigan ainoassa mittelössä keskiviikkona Kiekko-Espoon. Ennakkoon tasaisessa ottelussa tupsukorvat ovat saamassa tärkeän pelaajan takaisin riveihinsä, sillä alkukaudella 13 pelaamassaan ottelussa 12 maalia tehnyt Anniina Kaitala on palaamassa peleihin poissaolon jälkeen. Hän pelasi edellisen kerran 28. lokakuuta HIFK-ottelussa.

− Olemme välillä joutuneet pelaamaan pienemmällä rosterilla. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että saamme kaikki pelaajat mukaan keskiviikkona, sanoi Ilveksen päävalmentaja Marjo Voutilainen Jääkiekkoliiton haastattelussa.

Vaikka Kaitala on ollut kuukauden poissa kaukalosta ja häneltä on jäänyt väliin tupsukorvien viisi edellistä ottelua, on hän yhä Naisten Liigan maalipörssin jaetulla kymmenennellä sijalla. Ilveksen sisäisessä pistepörssissä hän on Emilia Varpulan jälkeen toisena. Tamperelaisten maalipörssiä hän johtaa kolmen osuman marginaalilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle