HIFK on purkanut Kasper Lundellin sopimuksen – palaa vuokrapestin kautta HPK-paitaan pitkällä sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Lundell edusti HPK:ta jo kauden avausottelussa.
Kuva © Jenna Westerlund
HIFK-hyökkääjä Kasper Lundell siirtyy loppukaudeksi HPK:n riveihin.

HIFK:n sopimuspelaaja Kasper Lundell siirtyy loppukaudeksi HPK:n riveihin vuokrasopimuksella. Asiasta ensimmäisenä kertoi Iltalehti. HIFK tiedotti pian Iltalehden jälkeen asiasta.

Kuluvan kauden vuokrasopimuksen lisäksi Lundell on solminut Kerhon kanssa kevääseen 2026 ulottuvan sopimuksen.

19-vuotias hyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella yhdeksän Liiga-ottelua tehoin 2+1. Lundell aloitti kauden juurikin HPK:n riveissä, mutta loukkaantuminen kauden avausottelussa Lukkoa vastaan piti hänet sivuissa kaukaloista kahden kuukauden ajan.

– Kasper on nuori, työteliäs ja hänellä on hyvä pelikäsitys. Olemme iloisia, että saamme hänet Hämeenlinnaan, kommentoi HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki.

HIFK:n ja Lundellin kautta 2024–25 koskeva pelaajasopimus on siirron myötä purettu yhteisymmärryksessä.

– Kasper on meidän omia junioripelaajia ja halusimme antaa hänelle mahdollisuuden tarttua tähän HPK:n tarjoamaan tilaisuuteen, kertoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Lundell palasi joulukuussa helsinkiläisten kokoonpanoon, jonka lisäksi hän on pelannut HIFK:n Mestis-yhteistyöseura Kiekko-Vantaan riveissä 15 ottelua tehopistein 8+6. 19-vuotias lainattiin viime viikolla KooKoohon kahden ottelun ajaksi paikkaamaan kouvolalaisten poissaolosumaa.

Toisen polven HIFK-pelaaja liittynee Kerhon vahvuuteen lähipäivinä, mutta hän ei ole vielä kokoonpanossa tiistaina HPK:n isännöidessä sarjakärki Ilvestä.

Juttua muokattu 30.1.2024 klo 15:14: Lisätty tieto siitä, että HIFK on tiedottanut sekä kuluvan kauden siirrosta, että ensi kauden sopimuspurusta.

Juttua muokattu 30.1.2024 klo 15:31: Lisätty tieto siitä, että Lundell on solminut kevääseen 2026 ulottuvan sopimuksen HPK:n kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle