FCL: Kapteenit luottavaisin mielin Assemblyille

Muut Sarjat / Artikkeli
Kuva © NHLGamer.com
NHL 19 – peli lähestyy kilpapelaamisen osalta loppuaan, kun lauantaina taistellaan konsolikiekon 6 vs 6 Suomen mestaruudesta. Neljä eliittitason joukkuetta ovat raivanneet tiensä semifinaaleihin, jotka järjestetään Assembly Summer – tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 3. elokuuta.

Lauantaina 3.8. saadaan jännittää mikä joukkueista vie vuoden 2019 Suomen mestaruuden NHL-pelisarjan 6 vs 6 -pelimuodossa. Neljän parhaan kärki näyttää todella kovalta ja otteluista tulee varmasti tasaisia sekä jännittäviä.

5 000 euron palkintopotti jaetaan niin, että voittajajoukkue lunastaa 3 500 euroa, hopealle sijoittuva 1 000 euroa ja pronssisijalle pääsevä joukkue saa 500 euroa.

Semifinaalit pelataan paras kolmesta pelisarjana, pronssipeli on kerrasta poikki ja finaali ratkaistaan paras viidestä menetelmällä.

Butterfly Effect vs. HAVU Gaming

Altavastaajana semifinaaleihin lähtevä Butterfly Effect kohtaa HAVU Gamingin. HAVU Gaming (ent. Written In The Stars) on tuttu lan-tapahtumista ja turnausvoitoista, joten heillä tulee olemaan iso etu jo pelkästään kokemuksen perusteella. Butterfly Effectillä on kokemusta liveturnauksista vain kolmella pelaajalla 1vs1-pelimuodosta.

Butterfly Effect kaatoi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella puhtaalla sarjalla Rusty Bladesin. Toisella kierroksella sama meno jatkui ja he tiputtivat Northern Ascendancyn 2-0 otteluvoitoin.

HAVU Gaming on ollut kivenkova joukkue alkusarjasta lähtien ja he tulevat olemaan paha vastustaja Butterfly Effectille. HAVU kaatoi ensin POGGERSin ja sen jälkeen Almost Famousin pudotuspeleissä.

Tässä hieman Butterfly Effectin oikean laitahyökkääjän ja kapteenina toimivan Jere ''jergelii'' Jortaman mietteitä lauantaista:

- Tosi hyvillä fiiliksillä lähdetään haastamaan HAVUa semifinaaleihin. Meillä on kasassa hyvä rosteri ja uskon todellakin, että voidaan mennä päätyyn asti.

HAVU Gamingin kapteeni ja oikea laitahyökkääjä Tuukka ''Flyerkungen'' Kuhan kommentoi näin:

- Lähetään tottakai hyvillä fiiliksillä. Siistiä nähdä äijiä taas ja upeeta päästä pelaamaan ekaa kertaa HAVU paidassa. Mun mielestä Top 4 on tällä kertaa paljon tasaisempi paperilla kuin viime vuoden SM -kisoissa ja oikeastaan kuka vaan voi voittaa. Luotto omiin on kova, sen verran kokenutta sotaratsua löytyy jengistä.

FILADELPHIA vs. Symphony

FILADELPHIA lähtee ennakkosuosikkina semifinaaleihin, kun he kohtaavat Symphonyn. FILADELPHIA sai suoran kutsun pudotuspeleihin, sillä he ovat hallitseva Suomen mestari.

Symphony kohtasi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Dynastyn ja voitti sarjan 2-1. Toisella kierroksella Symphony tiputti turnauksesta alkusarjassa ensimmäiseksi sijoittuneen SOPPAJENGIn.

Molemmilla joukkueilla on kokemusta lan-tapahtumista. Taitoa löytyy runsaasti molemmilta joukkueilta, joten ottelut tulevat varmasti olemaan mielenkiintoisia.

Molempien joukkueiden kapteenit lähtevät hyvillä mielin semifinaaleihin sekä luonnollisesti voitonhalu on molemmilla joukkeilla iso.

Symphonyn kapteeni ja oikea laitahyökkääjän paikkaa pelaava Santeri ''indi969'' Pendolin kommentoi, että heidän ainoa tavoite on vaihtaa viime vuoden pronssi kultaan.

FILADELPHIAN Erik ''EKI'' Tammenpään mietteitä lauantaista:

- Fila lähtee hyvillä fiiliksillä lauantaihin. Meidän taso on tällä hetkellä vähän pimennossa, koska tosiaan saatiin kutsu pudotuspeleihin ja ei olla päästy kunnolla testiin vielä. Joukkueessa kuitenkin tosi paljon kokemusta ja taitavia pelaajia, lisäksi omasta mielestä varsinkin meidän hyökkäyspeli on ollut uudella tasolla viime aikoina.

Otteluohjelma Assemblyilla 3.8.

13.30 - 15.00 Semifinaali #1 BO3
15.00 - 16.30 Semifinaali #2 BO3
17.00 - 17.45 Pronssipeli BO1
18.00 - 21.10 Finaali BO5

Jos et pääse paikan päälle, voit seurata otteluita pelaajatcomin Twitch-kanavalta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle