NHL-aamuraportti: Marchandille 300 NHL-maalia täyteen, Rantasen tehot siivittivät Avalanchen voittoon

NHL / Aamuraportti
Brad Marchand sai 300 NHL-maalia täyteen ottelussa New York Rangersia vastaan.
Ryan Stromen kolmen pisteen ilta siivitti New York Rangersin voittoon Boston Bruinsista 1800 katsojan edessä. Brad Marchand sai ottelussa 300 NHL-maalia täyteen. Patrice Bergeron ohitti Bobby Orrin Bruinsin kaikkien aikojen pistetilastossa. Mikko Rantanen saalisti kaksi tehopistettä voitossa Arizona Coyotesista. Jatkoaika keräsi yhteen yön kierroksen kohokohdat.

Ryan Strome vietti kolmen pisteen iltaa, kun New York Rangers kukisti Boston Bruinsin kotonaan 6–2. Ottelu oli merkittävä, sillä ensimmäistä kertaa lähes vuoteen Rangers pystyi ottamaan faneja seuraamaan peliä. Ottelua oli seuraamassa 1800 katsojaa, sillä New Yorkin osavaltion säädösten mukaisesti 10 prosenttia Madison Square Gardenin kapasiteetista saa olla käytössä.

Ensimmäistä erää oli jäljellä seitsemän minuuttia, kun Phillip Di Giuseppe vei Rangersin 1–0-johtoon. Strome vei isännät kahden maalin karkumatkalle, kun toista erää oli pelattu kaksi minuuttia. Bruins kavensi Patrice Bergeronin toimesta vain kaksi minuuttia myöhemmin. Maali oli Bergeronin uran 889:s tehopiste Bruinsin paidassa, millä hän siirtyi Bobby Orrin ohi seuran kaikkien aikojen pistetilastossa.

Colin Blackwell iski lukemiksi 3–1, kun toista erää oli jäljellä kaksi minuuttia. Chris Kreider lisäsi Rangersin johdoksi 4–1 vain 12 sekuntia myöhemmin.

Kolmatta erää oli pelattu kolme minuuttia, kun Pavel Butšnevitš vei isännät 5–1-johtoon, ja kaksi minuuttia myöhemmin Jonny Brodzinski teki tilanteeksi jo 6–1. Brad Marchand kavensi lukemiksi 6–2, kun kolmatta erää oli pelattu seitsemän minuuttia. Maali oli Marchandille uran 300:s. Bruinsille tappio oli neljäs viimeiseen viiteen otteluun.

Wildin tehokas avauserä Kingsin turma

Minnesota Wild kukisti kotonaan Los Angeles Kingsin 3–1. Wild iski ottelun avauserässä kolme maalia kolmessa minuutissa, kun Kirill Kaprizov, Nick Bjugstad ja Joel Eriksson-Ek onnistuivat maalinteossa. Jeff Carter toi hieman lohtua Kingsille iskemällä 3–1-kavennuksen kolme minuuttia ennen ottelun loppua.

Kadri ja Rantanen tehoilivat Coyotesin nurin

Mikko Rantanen iski tehot 1+1, kun Colorado Avalanche haki 3–2-vierasvoiton Arizona Coyotesista. Rantanen teki ottelun avausmaalin, kun toista erää oli pelattu reilu minuutti. Kolmannen erän alussa Andre Burakovsky teki Rantasen syötöstä tilanteeksi 2–0 Avalanchelle. Kolmen pisteen iltaa viettänyt Nazem Kadri vei vieraat kolmen maalin karkumatkalle, kun kolmas erä oli ehtinyt puoliväliinsä.

Coyotes kuitenkin tuli mukaan peliin iskemällä kaksi maalia 30 sekunnissa Phil Kesselin ja Drake Caggiulan toimesta. Tasoitusta isännät eivät kuitenkaan saaneet aikaiseksi ja Avalanche piti pintansa.