Kuskin paikka tarjolla

MESTIS / Ennakko
Tuulettaako TUTO?
TUTOn ja Jukureiden välinen kolmas välierä väännetään perjantaina Turussa. Tasainen ottelusarja on jo kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa tarjoillut paljon sydämentykytiksiä kummankin joukkueen kannattajille.

Kahden ensimmäisen ottelun jälkeen välieräsarja on tasatilanteessa 1-1. Tasaisia ovat olleet myös ottelut, sillä sekä Turussa että Mikkelissä ratkaisut on haettu jatkoajalta. Molemmilla kerroilla vierasjoukkue on juhlinut voittomaalia.

Varsinkin Jukurit pelasi hyvin vähämaalisen puolivälieräsarjan, mutta nyt ruutia ei ole säästelty. Maaleja on tahkottu molemmissa otteluissa melko ahkerasti, varsinkin ensimmäisen kohtaamisen yhdeksän osuman maalijuhlissa.

Kummatkaan maalivahdit eivät siis ole esittäneet parastaan, ja varsinkin turkulaisten Tommi Virtanen haparoi pahasti ensimmäisessä kohtaamisessa. Toisessa ottelussa TUTOn maalia olikin vartioimassa Kimmo Meriläinen. Nähtäväksi jää, kumpaan perjantaina luotetaan.

Jos alapäät ovat vuotaneet, niin hyökkäspäässä molemmat ovat onnistuneet hyvin. Maalijuhlien jälkeen kummassakin leirissä on varmasti panostetu tarkempaan puolustuspelaamiseen, ja loppulukemat saattavat nyt olla hieman pienemmät.

Koska ottelusarja on tasan, perjantaina toisella on mahdollisuus päästä jo hieman niskan päälle. Voitolla Jukurit voisi ryöstää kotiedun itselleen. Kuskin paikka on siis tarjolla.

Seuraa Heitä

Jaakko Turtiainen #28 |

Laitahyökkääjä

Päässyt hyvään kevätvireeseen ja iskenyt osuman molemmissa aiemmissa välieräotteluissa.

Anrei Hakulinen #94 | Augsburger Panther

Laitahyökkääjä

Onnistunut Turtiaisen tavoin maalinteossa kummassakin ottelussa. Jatkuuko taiturin tehoilu?

» Lähetä palautetta toimitukselle