Jatkuuko HeKin hyvä vierasvire?

MESTIS / Ennakko
Heinolan Kiekko matkaa lauantaiksi Lempäälän kapeaan kaukaloon. HeKi on tällä kaudella viihtynyt huomattavasti paremmin vieraissa kuin kotonaan. Kapea kaukalo on kuitenkin tunnetusti vaikea paikka pelata isolla jäällä viihtyvälle päijäthämäläisjoukkueelle.

Kuntokäyrät

LeKillä on alla viiden ottelun tappioputki. KooKoota vastaan tuli kupoliin, ja homma on tuntunut monelle varsin takkuiselta. Valmentaja Sami Hirvonen on kuitenkin hyvillä mielin joukkueen tämän hetken tilanteesta.

- Vaikeaa on ollut ajoittain, mutta joukkueella on silti tekemisen meininkiä. Pidettiin palaveria pelillisistä asioista ja joukkue on ruotinut hommia omissa oloissaan. Hyvä henki on päällä, Hirvonen iloitsee.

HeKi on voittanut neljästä viime pelistään kaksi. Heinolalaiset ovat voittaneet kotonaan vain yhden ottelun. Eilen HeKi hävisi kotonaan Titaaneille. Ottelun kolmas erä oli Päijät-Hämeen kiekkoylpeydeltä kauden pohjanoteeraus.

Ratkaisun paikat

HeKiä vastaan Hirvonen peräänkuuluttaa tarkkaa ja yksinkertaista peliä.

- Varsinkin maalinedusta on otettava tarkasti ja pidettävä kaikki tekeminen riittävän yksinkertaisena. HeKi vaikuttaa kilpailukykyiseltä nipulta.

HeKillä on alla peli Titaaneita vastaan edellisenä päivänä, mutta Hirvonen ei usko sen antavan erityisen paljon etua omalle joukkueelleen.

- Heillä on varmaan hyvä pelituntuma ainakin ottelun alkupuolella. Onneksi meillä on ollut viikolla myös ottelu, niin on tatsi myös kunnossa.

HeKille suurin ongelmana lienee kuitenkin sopeutuminen Lempäälän kapeaan kaukaloon. Heinolaiset eivät onnistuneet voittamaan LeKiä kertaakaan viime kaudella.

Kokoonpanot

LeKin kokoonpano on pitkälti sama kuin KooKoota vastaan. Puolustajat Jarno Virkki ja Sami Suhonen ovat sairastelunsa sairastaneet. Puolustaja Raine Hartus on sivussa siviilimenojensa vuoksi. Puolustaja Ville Heino kärsii pienestä loukkaantumisesta.

HeKi jatkaa samalla miehityksellä kuin perjantaina Titaaneita vastaan. Ainoa varma poissaolija on hyökkääjä Markus Kallio, jonka polvivaiva pitänee miehen sivussa parisen viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle