Torpedo iski Jokereihin alussa ja lopussa

KHL / Raportti
Jesse Joensuu ohjasi Jokerit tasoihin toisen erän lopussa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Nižni Novgorodissa käytiin tasainen kamppailu paikallisen Torpedon ja Helsingin Jokereiden välillä. Vieraat kirivät kahdesti isäntien johdon kiinni, mutta pari minuuttia ennen loppua syntynyt ylivoimaosuma takasi venäläisjoukkueelle täyden pistepotin lukemilla 3-2.

Jokerit ei pystynyt lauantain vierasottelussa parhaimpaansa hyvävireistä Torpedoa vastaan. Ottelun maalipaikat menivät melko tasan, mutta vierailla oli pelissään ongelmia. Hyökkäyspeli meni ajoittain puskemiseksi eikä viisikko pysynyt kasassa.

Isännät saivat otteluun unelma-alun. Verkko jokeripäädyssä heilui heti puolentoista minuutin pelaamisen jälkeen, kun Gennadi Stoljarov vapautti itsensä maalinedustalla ja iski paluukiekon sisään. Niklas Jensen kuittasi tilanteen tasoihin ennen erän puoliväliä komealla kudilla etuylänurkkaan.

Torpedo kampesi uudelleen johtoon toisessa erässä pystyhyökkäyksellä. Jokerit kuittasi jälleen tasoihin, kun Jesse Joensuu ohjasi tilanteeksi 2-2 aivan erän lopussa.

Päätöserässä Jokerit otti pari turhaa jäähyä, mikä koitui joukkueen kohtaloksi. Pari minuuttia ennen loppua Mikhail Grikoriev tykitti lämärin suoraan syötöstä takanurkkaan. Jokerit ei pystynyt enää kolmatta kertaa kirimään johtoa kiinni, ja näin pisteet jäivät Nižni Novgorodiin.

– Hyvä peli, mutta hävittiin 3–2, niin tietysti harmittaa. Vastustaja pelasi hyvin, mutta he ovat täällä kotonaan aina hyviä. Mielestäni olimme hyvin mukana, mutta pienet tilanteet ja erikoistilanteet ratkaisivat tänään, huokasi Joensuu pelin jälkeen.

– En nyt oikein osaa analysoida tarkemmin tätä peliä. Päällimmäisenä mielessä on tuo loppu, jonka vuoksi hävisimme.

Jokerit on hävinnyt viimeisestä viidestä pelistään neljä yhdellä maalilla. Joukkue kohtaa vielä ennen maajoukkuetaukoa Metallurgin Magnitogorskissa.

– Meillä on hyvä kausi alla, joten tällaisen tilanteen käsittely on siksi helpompaa, mutta kyllä nämä ottelut pitäisi voittaa. Se on selvä asia, että viimeiseen matsiin ladataan kaikki, oli alla sitten voitto tai tappio, Joensuu totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle