Uutinen

Liiga-kierros: Lahdessa videotarkistuksia, kuumia tunteita ja kasapäin rangaistuksia

23.10.2024 21:58
Keskiviikon kierroksen väripilkku oli ehdottomasti lahtelaisten ja stadilaisten kohtaaminen. Ottelu tarjosi runsaasti tapahtumia ja 70 minuuttia jäähyjä.

Kuvakooste

Katri Helenaa, vanhan ajan kiekkoilua ja loppuun tuplaniskalenkki: TPS ja HIFK viihdyttivät yleisöä koko rahan edestä

18.10.2024 21:13
TPS koki tappion kotonaan HIFK:lle. 2–4 päättynyt ottelu tarjosi yleisölle lukuisten taklausten ja kuumien tunteiden lisäksi Katri Helenan vilkutuksia, sekä yhden tuplaniskalenkin.
Haastattelu

Kuiva kausi ja TPS:n viimeistelyvaikeudet eivät saa Aarne Talvitietä panikoimaan – "Apina on selässä vain jos siihen uskoo"

18.10.2024 10:24
TPS-hyökkääjä Aarne Talvitie on kärsinyt alkukaudesta heikosta viimeistelystä muun joukkueen tavoin, mutta syytä paniikkinappulan painamiselle ei hyökkääjän mukaan vielä ole.
Kuvakooste

HIFK vankisti asemiaan sarjakärjessä – turkulaisten synkkä putki sai jatkoa

17.10.2024 6:30
Lähes täysi Helsingin jäähalli pääsi juhlimaan kotijoukkueen viidettä peräkkäistä voittoa, kun TPS kaatui lukemin 4–3. Turkulaiset yrittivät viimeisille sekunneille asti tasoittaa ottelua, mutta joutuivat lopulta pettymään.
Uutinen

Liiga-kierros: HIFK jatkaa sarjakärjessä, Jukureille tärkeä voitto, Joona Riekkinen avasi maalitilinsä Ässien paidassa

16.10.2024 21:55
Keskiviikon kieroksella kahdessa pelissä haettiin ratkaisua vielä varsinaisen peli-ajan ulkopuolelta, kun Jukurit voitti Lukon voittomaalikilpailussa ja Ässät Kiekko-Espoon jatkoajalla.
Uutinen
TPS hankki leveyttä palkkaamalla pelikiellon saaneen Knuutisen loppukaudeksi – "Sydän pomppasi kurkkuun"
15.10.2024 17:14
Lainalla TPS:n riveissä pelannut laitahyökkääjä Henri Knuutinen on tehnyt loppukauden sopimuksen joukkueen kanssa.
Kuvakooste
Turussa tapeltiin: Oliver Lauridsen ja Seth Barton ottivat yhteen vähämaalisen väännön lopussa
12.10.2024 9:00
TPS taipui jatkoajalla KooKoolle maalein 1–2. Vähämaalisen ottelun näkyvimpiä pelaajia olivat joukkueiden maalivahdit. Ottelun väriläiskäksi nousi kuitenkin Leevi Teissalan ja Riley Sawchukin sananvaihtoa ja tönimistä seurannut Oliver Lauridsenin ja Seth Bartonin nyrkkitappelu.
Kuvakooste
Alun dominoinnista ei apua TPS:lle: Kärpät porhalsi voittoon Turussa
5.10.2024 19:53
TPS hävisi kotonaan Kärpille maalein 2–4. Turkulaiset hallitsivat ottelua ensimmäisessä erässä, mutta joukkue menetti hallinnan toisessa erässä. Oululaiset porhalsivat johtoon eikä TPS:stä ollut kirimään peliä tasoihin kolmannessa erässä.
Uutinen
Ykköskentässäkin pelannut Carter Savoie ei jatka TPS:ssä
2.10.2024 16:52
TPS on purkanut hyökkääjä Carter Savoien sopimuksen.
Haastattelu
Tommi Miettinen ei kannattanut Liigan tuomarilinjaan tehtyjä muutoksia – näkee SHL:n kamppailupelaamisen malliesimerkkinä tuomareille
1.10.2024 6:00
TPS-valmentaja Tommi Miettinen oli mielissään hänen miehistönsä suorituksista lauantaisessa Ässät-ottelussa. Valmentajalla on kuitenkin kritisoitavaa Liigan suuntaan alkukaudesta puhuttaneista asioista.
Uutinen
28.9.2024 18:05
TPS:n ja Ässien välinen ottelu tarjosi heti avausminuuteilla merkkipaalun, kun Aatos Koivu viimeisteli Liiga-uransa avausosuman.
Uutinen
Max Lindroth teki jälleen puolustajien Liiga-historiaa − hattutemppu toiseen peräkkäiseen otteluun
27.9.2024 21:10
TPS:n Max Lindrothin hirmuvire sai jatkoa perjantaina Porissa, kun hän teki edellisen ottelun tapaan hattutempun.
Haastattelu
Max Lindroth liittyi poikkeukselliseen joukkoon uransa toisella hattutempullaan – "Muistan tämän varmasti pitkään"
26.9.2024 7:24
TPS-puolustaja Max Lindroth liitti nimensä harvinaiseen joukkoon keskiviikkoiltana ottelussa HPK:ta vastaan. Holtiton ottelu sai ruotsalaisen kuitenkin katsomaan myös peiliin hänen hattutempustaan huolimatta.
Uutinen
Liiga-kierros: Mannerin avausottelu HPK-penkin takana toi pisteen, Ilveksen Lööke ja Kärppien Gardiner jatkoivat tehoiluaan
25.9.2024 21:21
Keskiviikon Liiga-kierroksella mielenkiintoa herätti Mikko Mannerin ensiesiintyminen HPK:n päävalmentajana. Ottelu Turussa päättyi TPS:n juhliin voittomaalikilpailussa. Muissakin kierroksen otteluissa kotijoukkueet olivat voittoisia.
Uutinen
TPS:n Wernblom kolmen ottelun pelikieltoon – Tapparan Puhakalle ei lisärangaistuksia
22.9.2024 9:05
Lauantain kierroksella väliaikaisessa pelikiellossa olleet TPS:n Lukas Wernblom ja Tapparan Petteri Puhakka ovat saaneet tuomionsa.
Uutinen
Perjantain kierros toi pelikieltoja − Tapparan Puhakka ja TPS:n Wernblom sivussa lauantaina
21.9.2024 10:23
Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Tapparan Petteri Puhakan ja TPS:n Lukas Wernblomin väliaikaiseen pelikieltoon.
Kuvakooste
TPS sammutti laajenevan alakulon: Otto Salin takasi turkulaisille kauden ensimmäiset täydet sarjapisteet
21.9.2024 8:00
Turkulaisten alkukauden alakulo oli levitä entisestään Jukurien noustessa johtoon kolmannen erän alussa, mutta TPS onnistui nappaamaan kauden esimmäisen kolmen pisteen voittonsa. 3–2 päättyneen ottelun näkyvin pelaaja oli kotijoukkueen takalinjoilla viilettänyt Otto Salin, joka oli mukana kaikissa turkulaisten maaleissa.