Ruotsalaismaalivahti KooKoon testiin

MESTIS / Uutinen
Keskiviikon Kouvolan Sanomien uutisen mukaan ruotsalainen Peter Hamren on tulossa KooKoon testiin. Antti Karhulaa puolestaan odottaa jälleen sairasloma.

Ilveksen A-junioreissa tällä kaudella kolme ottelua pelannut ruotsalaismaalivahti Peter Hamren tulee tämän viikon aikana KooKoon testattavaksi. Kouvolalaisjoukkue tarvitsee toista maalivahtia Carl Grahnin rinnalle Sami Heikkisen joutuessa olemaan koko loppukauden sivussa ja nykyisen kakkosvahdin Esa-Tapio Palmun lähtiessä piakkoin armeijan harmaisiin.

19-vuotias Hamren on Mora IK:n kasvatti ja pelannut tällä kaudella myös Pohjois-Amerikassa. Hänen seurojaan ovat olleet ainakin USHL-liigan Waterloo Blackhawks sekä Tri-City Storm, jossa hän pelasi kauden alussa kolme ottelua torjuntaprosentilla 92,3% päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2.25. Hamren joutui kuitenkin tekemään tilaa uudelle maalivahdille.

- Uskomme, että Hamren tulee kehittymään pelaajana vielä paljon. Tässä vaiheessa hän kuitenkin tarvitsee joukkueen, jossa pääsee pelaamaan säännöllisesti. Toisaalta meillä oli myös tarvetta tehdä tilaa ulkomaalaiskiintiöömme, kommentoi Stormin valmentaja seuran internet-sivuilla. Hamren on myös valittu vuoden 2001 Universal players tournament -junioriturnauksen all stars -miehistöön.

TuTo-pelissä loukkaantuneiden rintamalta kuuluu vastaavasti ikäviä uutisia: ainoastaan tikkejä naamaansa saanut Tatu Kattelus oli pelikuntoinen Diskos-pelissä. Sen sijaan Antti Karhula sekä Antti Huuhka saavat varautua pitkäänkin sairaslomaan. Koko alkusyksyn nivusleikkauksen takia menettänyt Karhula mursi sormensa sunnuntaina ja on sivussa vähintäänkin kolme viikkoa. Karhula ehti pelata vain kahdeksan ottelua keräten seitsemän tehopistettä. Huuhka puolestaan kärsii puujalasta, jonka epäillään pitävän miehen sivussa yhdestä kolmeen viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle