Jää-Kotkat saa apua Rauman Lukolta

MESTIS / Uutinen
Mestiksenkarsintasarjaan valmistautuva Uudenkaupungin Jää-Kotkat saa kipeästi tarvitsemaansa pelaaja-apua Rauman Lukolta. Rauman Lukko lainaa Jääkotkille loppukaudeksi viisi pelaajaa.

Sinisen kotkapaidan päällensä pukevat puolustajat Ilkka Heikkinen (188cm/87kg) ja Juuso Akkanen (185cm/87kg). Molemmat pelaajat ovat tällä kaudella pelanneet Lukon A-junioreissa.

Hyökkäyspäähän saadaan lisäavuksi ketjullinen pelaajia: Jaakko Hagelberg (180cm/82kg), Juha-Pekka Ketola (187cm/86kg) ja Petteri Lotila (180cm/85kg). Heistä Hagelberg on tällä kaudella ehtinut edustamaan Mestiksessä myös FPS:aa. Hagelberg on tätä ennen kausina 2000-01 ja 2002-02 pelannut yhteensä 18 peliä Jää-Kotkissa. Juha-Pekka Ketola on pelannut pääasiassa A-junioreissa tällä kaudella. Viime kaudella Ketola pelasi Kanadassa Sherbrooke Castors-joukkueessa QMJHL-sarjassa 67 peliä. Petteri Lotila palaa Norjasta Stavanger Oilersien miehistöstä avustamaan Jääkotkia. Lotila on myös tuttu pelaaja ukilaislle. Kaudella 2000-01 kertyi 7 peliä Kotka-paidassa.

On myös mahdollista, että pelaajavirta Raumalta ei vielä jää tähän. Siirtoajan umpeuduttua tämän kuun lopulla, perjantaina 31.01 klo 24.00, voidaan vasta olla varmoja kuka mihinkin tällä kertaa siirtyi. Mikä seura vahvistui ja mika heikkeni. Se on ainakin varmaa, että edellämainitut pelaajat ovat selvä vahvistus uusikaupunkilaisille.

» Lähetä palautetta toimitukselle