HS: Työeläkevakuutusyhtiö hakee Bluesia konkurssiin

LIIGA / Uutinen
Bluesin joukkue ei ole antanut taustalla tapahtuvat myllerryksen vaikuttaa peliotteisiin.
Kuva © Jarno Hietanen
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo on jättänyt Espoon käräjäoikeuteen konkurssihakemuksen, jossa se vaatii Jääkiekko Espoo Oy:n asettamista konkurssiin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo on hakenut Jääkiekko Espoota konkurssiin. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat. Elolla on saatavia vuoden alusta yhteensä 137 711 euroa, josta Blues on saanut maksukehotuksen 13. lokakuuta. Blues ei maksanut maksukehotusta viikon sisällä, mikä johti konkurssihakemukseen.

Konkurssihakemus on jo toinen viikon sisällä. Viime viikolla verohallinto jätti hakemuksen, jossa saatavien määrä on 212 479 euroa. Elon konkurssihakemuksen myötä Jääkiekko Espoolta perittävien saatavien määrä on yhteensä 350 190 euroa.

HS:n haastattelema Jääkiekko Espoon toimitusjohtaja Jarmo Koskiselle konkurssihakemukset eivät tulleet yllätyksenä.

- Meillä ei ole ollut rahaa. Monet tahot ovat joustaneet. Jos joustamisestakin joustetaan, on tietyillä tahoilla velvoite toimia, Jarmo Koskinen kommentoi.

Blues on hakenut ratkaisua tilanteeseen yrittämällä hankkia uusia rahoituslähteitä ja uusi sijoittajia. Toistaiseksi neuvottelut eivät kuitenkaan ole tuottaneet tulosta. Koskisen mukaan rahoituksen hankkimiseen on aikaa ainoastaan viikkoja.

Linkki Helsingin Sanomien uutiseen

» Lähetä palautetta toimitukselle