TPS:lle kolme jatkosopimusta – Intonen, Anttila ja Rafkin jatkavat Turussa

LIIGA / Uutinen
Rafkin luutii TPS:n takalinjoilla vielä seuraavat kaksi kautta.
Kuva © Tiia Mahkonen
TPS on solminut jatkosopimukset kolmen pelaajan kanssa. Maalivahti Eetu Anttilan ja puolustaja Ruben Rafkinin sopimukset ovat kaksivuotisia. Aarne Intosen sopimus on vuoden mittainen.

TPS tiedotti tehneensä jatkosopimukset kolmen pelaajan kanssa. Tällä kaudella liigadebyytin tehneen maalivahti Eetu Anttilan ja toista kauttaan Liigassa pelaavan Ruben Rafkinin sopimukset ovat kaksivuotisia. Hyökkääjä Aarne Intosen sopimus kattaa tulevan kauden.

− Nämä pelaajat haluavat rikkoa urheilullisia rajojaan kasvattajaseurassaan ja tavoitella TPS:lle menestystä. Mielestämme se on mahtava asia! Kolmikon vahvasti alkanut Liiga-taival saa jatkoa ja olemme tehdyistä sopimuksista todella innoissamme, kertoo HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.

Eetu Anttila on tällä kaudella pelannut kuusi ottelua vakuuttavalla tilastolla. Päästettyjen maalien keskiarvo on 1.54 ja torjuntaprosentti 93,3.

Ruben Rafkin pelaa toista kauttaan TPS:n Liiga-joukkueessa palattuaan Pohjois-Amerikan-kiertueeltaan. Viime kaudella puolustaja teki vakuuttava murtautumisen Liigaan, mutta yllättäen silti kesällä ilman NHL-varausta. Kuluvalla kaudella Rafkin on pelannut turkulaisten riveissä 26 ottelua tehoin 4+2=6.

Kuluvalla kaudella Aarne Intonen on lunastanut paikkansa Liiga-peleissä. Otteluita on kertynyt 26 ja tehopisteitä 4+4=8. Intonen pelasi ensimmäiset miesten ottelut jo kaudella 2019–2020. Viime kaudella otteluita Liigassa kertyi 13 tehoilla 4+1=5. TPS:n U20-joukkueessa hyökkääjä teki kovaa jälkeä, sillä 28 ottelussa syntyi tehot 17+23=40. Intonen palkittiinkin kauden päätteeksi U20-sarjan parhaaksi pelaajana ja hyökkääjänä.

» Lähetä palautetta toimitukselle