KooKoon hyökkäys täydentyy Fribergillä - nuorisokolmikolle myös sopimukset

LIIGA / Uutinen
Friberg jatkaa uraansa Kouvolassa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Lukossa viime kaudet pelannut Jere Friberg siirtyy KooKoon riveihin. Kouvolalaisjoukkue teki lisäksi kolmelle nuorelle pelaajalle juniorisopimukset.

Jere Fribergin sopimus KooKoon kanssa on 1+1-vuotinen. Sopimukseen sisältyvä optiovuosi on seuran optio.

Laitilalaislähtöinen Friberg on pelannut kolme viime kautta Lukossa. Päättyneellä kaudella 23-vuotias keskushyökkääjä kärsi loukkaantumisista ja pelejä kertyi ainoastaan 15, joissa hän keräsi neljä tehopistettä.

− Meillä on hyvä tuntuma pelaajaan. Saamme Jerestä hyvää kilpailua ja laajuutta joukkueeseemme, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

KooKoo teki lisäksi juniorisopimukset Väinö Liikosen, Leevi Teissalan sekä Karri Kapasen kanssa. 17-vuotias Liikonen on kouvolalaisten oma kasvatti ja pelasi päättyneellä kaudella KooKoon A-nuorten puolustuksessa 45 ottelua tehoin 4+4.

18-vuotiaat Teissala ja Kapanen pelasivat myös Nuorten SM-Liigaa päättyneellä kaudella: Teissala edusti TPS:ää ja Kapanen KalPaa. 

− Väinö pelasi vahvan kauden A-nuorissa ja oli lähellä alle 18-vuotiaiden maajoukkuepaikkaa. Hänestä on kasvamassa seuraava oma kasvatti Liiga-joukkueeseemme, Kultanen totesi.

− Karri ja Leevi tulevat KooKoohon hakemaan isompaa roolia ja kehittymään pelaajina. Molemmat ovat tulevaisuuden Liiga-pelaajia ja heidän kanssa tehdyt pitkät sopimukset luovat meille tärkeää jatkumoa.

Teissalan ja Kapasen sopimukset ovat 2+1-vuotisia. Liikosen kontrahti on puolestaan kaksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle