Kärpät ja Hermes jatkavat käsi kädessä ainakin kaksi seuraavaa kautta

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Hermes on painelemassa tällä kaudella kohti Mestiksen puolivälieriä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Liiga-seura Kärppien ja Mestis-seura Hermeksen pelaajayhteistyö jatkuu ainakin kahden seuraavan kauden ajan.

Oulun Kärpät ja Kokkolan Hermes jatkavat yhteistyösopimustaan ainakin kauteen 2025–26 asti. Joukkueet tiedottivat asiasta maanantai-iltana.

Yhteistyö näkyy käytännössä joustavampana pelaajaliikenteenä Liigan ja Mestiksen välillä. Samalla esimerkiksi Hermeksen nuoret voivat saada peliaikaa Kärppien U20-joukkueessa ja toisinpäin.

Tästä hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Aleksi Antti-Roikoa, joka siirtyi Kokkolasta Ouluun täksi kaudeksi. 22-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 54 pelaamassaan ottelussa lupaavat tehot 13+15.

– Yhteistyö Hermeksen kanssa on toiminut erinomaisesti ja olemme pystyneet auttamaan toisiamme tämänkin kauden aikana. Kokkolassa on hyvä meininki ja siellä ollaan tekemässä merkittäviä parannuksia muun muassa harjoitteluolosuhteisiin, Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski kertoo seuran tiedotteella.

– Yhteistyötä tekemällä pystymme tarjoamaan pelaajille juuri heidän kehityspolullaan sopivimman vaihtoehdon Kärppien U20-joukkueen, Hermeksen Mestiksen ja Kärppien Liiga-joukkueen välillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle