HPK on purkanut Mikael Tapion pelaajasopimuksen

LIIGA / Uutinen
Mikael Tapiota ei nähdä enää HPK:n paidassa
Kuva © Timo Savela
Hämeenlinnan palloseura on purkanut puolustaja Mikael Tapion kuluvaa kautta koskevan sopimuksen. Tapio on pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan kaksi ottelua HPK:n riveissä.

HPK:n ja Mikael Tapion yhteistyö on päättynyt. Nuori puolustaja ehti pelaamaan SM-liigassa kaiken kaikkiaan 37 runkosarjaottelua tehden neljä syöttöpistettä. Kuluvalla kaudella peliaikaa riitti HPK:ssa ainoastaan kahdessa ottelussa. Tapio kävi myös lainalla Mestiksessä, jossa hänelle kertyi 21 runkosarjaottelua FPS:än riveissä.

Tapio siirtyi huhtikuussa 2022 HPK:n riveihin pelaten ensin seuran U20-joukkueessa. Liigadebyytti venyi syyskuulle runkosarjan toiselle kierrokselle JYPiä vastaan, jossa hän jäi kuitenkin ilman peliaikaa. Ensimmäisen jääajan hän kellotti kolmannessa ottelussaan Tapparaa vastaan, jossa hänelle myös merkattiin ensimmäinen syöttöpiste 3−3 tasoitusmaaliin. HPK voitti ottelun 4−3.

Järvenpäästä kotoisin oleva Tapio on KJT:n kasvatti. Lisäksi hän on pelannut pääkaupunkiseudulla Karhu-Kissojen ja Kiekko-Vantaan riveissä.

Mikael Tapio on laulaja ja lauluntekijä Juha Tapion poika.

» Lähetä palautetta toimitukselle