Erik Riska ei jatka Sportin kapteenistossa – Sebastian Stålberg nimetty joukkueen kapteeniksi

LIIGA / Uutinen
Sebastian Stålberg on Sportin uusi kapteeni.
Vaasan Sportin kauden 2022–2023 kapteeniksi on valittu Sebastian Stålberg. Tulevalla kaudella Erik Riska ei kuulu joukkueen kapteenistoon.

Vaasan Sport saa kaudelle 2022–2023 uuden kapteenin, kun kapteeniksi valittiin Sebastian Stålberg. Viime kaudella Stålberg kuului joukkueen kapteenistoon. 32-vuotias hyökkääjä aloittaa kolmannen kautensa kotkapaidoissa.

– Uskon, että vahvuuteni on kilpailemisessa sekä siihen valmistautumisessa. Inhoan häviämistä ja pyrin tekemään kaiken voittamisen eteen. Sen energian levittäminen muuhun joukkueeseen tulee olemaan vahvuuteni kapteenina, Stålberg kommentoi rooliaan joukkueessa Sportin verkkosivuilla.

Sportin varakapteeneiksi on nimetty Henrik Eriksson, Shaun Heshka, Lassi Vanhatalo ja Valtteri Viljanen. Heistä Viljanen kuului myös viime kaudella joukkueen kapteenistoon.

– Tulevan kauden kapteenistossa on erittäin paljon kokemusta sekä ripaus nuoruuden intoa. Tämä ryhmä tulee olemaan tärkeä osa valmennuksen ja joukkueen arkea tulevalla kaudella, kertoo Sportin päävalmentaja Risto Dufva.

Pitkään Vaasan Sportin kapteenina toiminut Erik Riska ei kuulu tulevan kauden kapteenistoon. 33-vuotias hyökkääjä toimi joukkueen kapteenina viisi kautta putkeen. Dufva kommentoi tilannetta seuran verkkosivuilla.

– Valmentajana haluan kiittää Erik Riskaa pitkästä kapteenipestistä. "Ekillä" on esimerkillinen Sport-sydän, mutta nyt on aika tulla "Ekin" rinnalle auttamaan ja vaihtaa omalla tavalla joukkueen sisällä vetovastuuta. Tiedän, että kun uudet kapteenit astuvat remmiin, "Eki" tulee edelleen jatkamaan samaa hyvää työtä joukkueen sisällä ja myös kentällä, mitä on tähänkin asti tehnyt.

» Lähetä palautetta toimitukselle