Halli - Winnipeg

MTS Centre

Winnipeg Jets pelaa kotipelinsä vuonna 2004 valmistuneessa MTS Centressä. Monitoimiareenan omistaa True North Sports & Entertainment Limited, joka omistaa myös itse Jetsin.

Areenan kapasiteetti kiekkopeleissä on 15 015, konsertteihin MTS Centre vetää noin 17 000 katsojaa. Sen on suuniteltu olevan keskuspaikka urheilulle, turismille, koulutukselle, bisnekselle, viihteelle sekä ruokailulle. Areenalta löytyykin monia ravintoloita, muun muassa suositun Moxie's ketjun ravintola, jossa tarjolla on purtavaa pastaruokien, hampurilaisten, pihvien ja merenelävien toimesta. MTS Centren vessaosasto on myös kunnossa, sillä se pitää sisällää 27 vessaa, 15 naisille ja 12 miehille.

Areenan rakentaminen maksoi 133,5 miljoonaa dollaria, josta julkiselta sektorilta saatiin 93 miljoonaa. Sen arkitehtuurilla ja designilla tuodaan uutta valoa Winnipegin keskustaan, sillä areena on rakennettu ulkoasultaan nykyaikaiseksi käyttäen lasia, terästä sekä lämpimän punaisia tiiliä. Monitoimikeskuksen sisällä katsomot ovat rakennettu siten, että jokaiselta penkkiriviltä olisi selvä näköyhteys esiintymistasolle. Konserttien akustiikkaan on panostettu ja halli voi muuttua 17 000 konserttikuuntelijan keskuksesta intiimiksi 2 500 henkeä vetävään tilaan.

Urheilutarjonta pitää sisällään jääkiekon lisäksi koripallon, curlingin, amerikkalaisen jalkapallon halliolosuhteissa, lacrossen sekä futsalin. Areenalla voidaan järjestää kansainvälisiä kilpailuja, kuten Kanadassa suuren suosion omaavan jääkiekon alle 20-vuotiaiden mm-kisat. MTS Centrellä arvioidaan vierailevan vuosittain yli 800 000 fania.

Rakennuksen keskeisen sijainnin sekä winnipegiläisten jääkiekkohulluuden ansiosta Jets saa yhden NHL:n kovaäänisimmistä kannustuksista.

Kapasiteetti:
- 15 015 (jääkiekko-otteluissa)

Osoite: 300 Portage Ave, Winnipeg, MB

Google Maps: http://maps.google.ca/maps?q=300+Por...&iwloc=A&hl=en