Löytyykö SaiPalta aseita Sportin kaatamiseen?

LIIGA / Ennakko
Sportilla on ollut SaiPaa vastaan aihetta juhlaan.
Kuva © Harri Bragge -www.hb-photography.fi-
Sport ja SaiPa tarjoavat tiistai-illan lätkäviihdettä Vaasassa. Kauden neljäs kohtaaminen on viimeinen tilaisuus lappeenrantalaisille saada Sportista pisteitä irti.

Edelliset ottelut

Sport otteli kaksi kertaa molempia tamperelaisjoukkueita vastaan kuluneella viikolla, joista kotkapaidat ottivat nimiinsä kolme. Ilves-otteluiden jälkeen Sportin rahkeet eivät aivan riittäneet Tapparaa vastaan Tampereella, mutta Vaasassa Sport otti kahden pisteen aarvoisen voiton ja voitti samalla pelkonsa kirvesrintoja vastaan. 

Edellisessä Tapparan vierailemassa ottelussa on saatu nauttia maaleista. Molemmat joukkueet ovat saaneet voitot pidemmän kaavan kautta, maalieron ollessa tasan 12-12.

SaiPa puolestaan on kärsinyt viime aikoina pahoista maalinteko-ongelmista. Edelliseen viiteen otteluun vastustajan verkko on heilunut 11 kertaa, eikä ykkösketjun vajottua varjojen maille ole mistään löytynyt siihen lääkkeitä. Sam Lofquist hirmuinen alkukauden vire on jäänyt historiaan, eikä muistakaan hyökkäävistä puolustajista ole juuri ollut apua.

Ratkaisukohdat

SaiPa saa illan otteluun piristystä paluumuuttajan muodossa, kun Elmeri Kaksonen liittyy Tapparan riveistä Vaasan lisäksi Ouluun mukaan. Sen lisäksi myös Kalle Maalahti palanee SaiPan vahvuuteen sairastuvalta. Näiden pelaajien mukana pitäisi tulla lappeenrantalaisten kokoonpanoon takaisin kaivattua luottamusta ja ripeyttä omaan tekemiseen.

Sport ei kuitenkaan tule kaatumaan ilman kenkiä jalassa. Joukkueen sijaitseminen pudotuspeliviivan tuntumilla tarkoittaa kotkapaitojen ankaraa taisstelua ja periksiantamattomuutta jokaisesta pisteestä. Koko joukkue on vaikuttanut saaneensa kemiat toimimaan, eikä ketjukoostumuksia ole Tomek Valtosen tarvinnut paljon vaihtaa.

Seuraa Heitä

Elmeri Kaksonen #72 | Ketterä

Laitahyökkääjä

Paluumuuttaja ei päässyt Tapparassa suurille peliminuuteille, mutta pelatessaan kirvespaitojen riveissä oli Kuparisaaressa usein luomassa hyvää aihiota.

Teddy Da Costa #77 |

Hyökkääjä

Ranskalaisvahvistus on saanut upean vireen päälle siirryttyään Sportiin. Kuuteen otteluun seitsemän tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle