Kouvolassa taas kutkuttava game seven

MESTIS / Ennakko
KooKoo ja TUTO taistelevat paikastaan finaalissa lauantaina.
Kuva © Timo Savela
KooKoo ja TUTO ottavat lankalauantain kunniaksi yhteen todellisen jännitysnäytelmän merkeissä, sillä Kouvolassa taistellaan paikasta Mestiksen finaaleihin. Kummallekin game seven on jo kevään toinen.

Edellisen ottelun ratkaisu

TUTO vei aiemman kohtaamisen alkua iskemällä kaksi ylivoimamaalia avausvitosella, mutta KooKoon veskarinvaihto kahden takaiskun jälkeen oli onnistunut: KooKoo karkasi vielä avauserän aikana 2–3-johtoon. Frederic Cloutier'n tultua tolppien väliin menivät loput osumat kouvolalaisille 1–6.

Ratkaisun avaimet

Turkulaisilla ongelmana on ollut monen tason johtoaseman lipsuminen: se johti tätäkin sarjaa jo 3–1, mutta kaksi viimeistä osaottelua ovat kääntyneet KooKoolle.

Kummallakin joukkueella edessä on jo kevään toinen game seven, sillä molempien puolivälieräsarjatkin venyivät seitsemään osaotteluun. Kouvolassa pelattava ottelu on neljästoista 24 päivän sisään, joten jalkaa alkaa väkisinkin painaa.

Huomionarvoista

Monen katseet ovat TUTOn maalilla, sillä kuumeillut Kaapo Kähkönen ei näyttänyt kuudennessa ottelussa olevan pirteimmällä päällään. Viimeksi Kouvolassa torjui JYP-laina Sami Rajaniemi. Mikä on Kähkösen kunto lauantaina?

Seuraa Heitä

Hannu Kuru #56 |

Keskushyökkääjä

Torstain pelissä pirteästi esiintynyt ja ahkerasti karvannut hyökkääjä on piristynyt kevään peleissä.

Esa Lehikoinen #72 | Kiekko-Pojat

Puolustaja

Peruspuolustaja on ollut sarjassa isäntä talossa ja oli torstain pelissä ohittamaton.

» Lähetä palautetta toimitukselle